Дневен хороскоп за 16 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Важното и неотложното свършете до обяд. Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Лошата тенденция, на която някои от зодията ще станат жертва утре е надценяването и възгордяването. Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник той ще започне да сваля Ваша приятелка или да се налива с алкохол.

Близнаци

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. Ново начало и нов начин на мислене. Просто се вслушайте в себе си. Въпреки тази добра дневна характеристика, препоръчително е при евентуални противоречия да избягвате разправиите своевременно.

Рак

Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Опитвате се да вменявате гледната си точка дори когато това не се изисква от Вас и именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Ако сте обвързани ще се разбирате чудесно с човека до Вас и лесно ще постигате разбирателство по важни въпроси.

Лъв

Утре е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. От сутринта сте без настроение. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Не искате никой да развали плановете Ви, затова внимавайте на кого се доверявате. Онези от Лъвовете, които са по-настоятелни в желанието си да осъществят намеренията си, ще се сблъскат с пречки, но те ще се окажат преодолими.

Дева

Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Ще сте доста нервни и раздразнителни.

Везни

Очаквайте приятни сюрпризи и изненади. Обърнете повече внимание на външния си вид. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас. Пред вас се разкриват добри възможности за успех.

Скорпион

Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие. Добре е да действате според планираното и да работите в екип. Не отказвайте на инат съвети, защото може да се окажат полезни. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща.

Стрелец

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни.

Козирог

Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни в това отношение!

Водолей

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа. Водолеи ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Възможна е печалба на игри на късмета. Представителите на зодия Водолей, които ще предприемат пътуване с определена цел, ще останат крайно доволни от решението си.

Риби

Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Рибите, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари