Дневен хороскоп за 16 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Не пренебрегвайте тези, които по принцип смятате за незначителни.

Контактите с чужбина могат да се окажат много полезни, така че им обърнете по-сериозно внимание. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени. Оценката за вас е висока, постарайте се да я запазите. Не се притеснявайте, ако ви създадат неочаквани трудности на работното място.

Овен

В момента сте в добър синхрон. В контактите с близки сътрудници и в обшеството, избягвайте противостоенето. Целият ден ви носи успех, но може да е помрачен заради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време. При повечето от родените в зодията обаче възникват задръжки, които ще забавят осъществяването на задачите

Телец

Успешно ще се включите в някаква публична изява. Внимавайте, утрешния ден може да е по-напрегнат. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден. Информацията, с която разполагате е съществен фактор. Необичайно контактни сте утре, но във ваша полза е да сте по-дискретни.

Близнаци

Неприятното утре е, че голям процент от родените в зодията не са достатъчно концентрирани и са предразположени към разсейване. Отделете време за приятелите и семейството. Но бива ли точно на вас да ви пука от такива работи. Един напрегнат ден. Тук има една важна подробност – избягвайте конфликтите!Партньорите, с които някои ще работят може да се окажат причина за провал на нещо.

Рак

Утре моментът няма да е подходящ за пътувания и за контакти с хора в чужбина. Не пътувайте. На работното място изпълнявайте задълженията си без да се разсейвате. Ярка ще е сполуката пред тази ден и за Раците, които добре са планирали реализацията си. Възможни са финансови загуби.

Лъв

Не проявявайте ревност или собственическо чувство, за да не си създадете излишни проблеми. Ще се наложи да организирате някакво общо мероприятие и да общувате интензивно с всички останали участници. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за утре. И приемете с усмивка изненадите, които ви нарушават предварителната програма. Обърнете внимание и на партньорските отношения, в които участвате – и на личните, и на бизнесконтактите си.

Дева

Раздвояването, липсата на стремеж или съответно на желание за категорично насочване на енергията в едно направление, са пагубни за деловия ви успех. Утре е денят на новолунието за месеца – времето не е подходящо за нови начинания и за взимане на важни решения. Възможно е да създадете нови и интересни контакти с хора от обкръжението си. Съсредоточете се и работете върху изчистването ви от вътрешни и външни негативи. Това ще бъде следствие от двойственост.

Везни

Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Приключенски настроени сте и това може да ви създаде известни неудобства на работното място. Едва ли ще успеете да им угодите, така че преценете кое е най-важно. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно.

Скорпион

Хубав ден за неангажиращи срещи и разговори. Отдавна търсите нещо подобно и като че ли ситуацията в момента е идеална за вас. Въпреки желанието ви да творите ви се иска и да си почивате. А защо не направите един списък с положителните си качества?. След време ще имате възможност да се възползвате от концепциите, които си изграждате сега.

Стрелец

Обменяйки мисли вие може да достигнете до интересни заключения. Ще проявите интерес към ново предложение и най-вероятно ще го приемете. За други следва спокоен ден в приятна обстановка. Това може да се каже и за деловата ви дейност, където не сте лишени от късмет, но голяма част от родените в зодията са доста нервни и демонстрират открито недоволство и агресия. Винаги има начин да направите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти.

Козирог

Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде. Овладейте се, поне това го можете до съвършенство. Месецът, който носи очакване и надежда за вас. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и вие.

Водолей

Разчитайте на помощ и съвети от ваши делови партньори. Не разчитайте изцяло нито на паметта, нито на интуицията си, защото може да ви подведат. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Предоставя ви се удобен случай да се занимаете с дейности, към които имате интерес, но все още не ви е достигала смелост да отделите време. Не се инатете на работното място и не спорете с колегите си без причина заради лошото ви настроение.

Риби

Може да си изградите някои нови полезни навици. Правете нещата не защото трябва, а защото ги умеете. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място. Пред нов плодотворен етап сте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари