Дневен Хороскоп за 15 Юли 2015

0
Телци и Риби доволни от постигнато, Деви и Стрелци се опират на повече хора
Телци и Риби доволни от постигнато, Деви и Стрелци се опират на повече хора

Овен

До края на деловата седмица се натъквате на доста делови и лични трудности, но ще се преборите за желаното. Много Овни, които гонят кариера, ще имат подкрепа от свои шефове и влиятелни познати, хората оценяват усилията и уменията им. Напоследък мнозина са се постарали да усвоят и нови, предлагат смели и доходни идеи. В миговете на успех забравяте всички пречки и ядове...

Телец

Тази сряда вие и Риби имате добри условия за изява и печалби, тази тенденция се задържа още ден-два. Само че Телците да избягват спорове с близки или познати, успехите ги правят самоуверени, печалбите ги подтикват да търсят излишен лукс. Околните не са свикнали да ви виждат в тази светлина, може да се отдръпнат. Някои плетат задкулисни игри, ала да не се окажат изиграните.

Близнаци

Сряда е чудесна за отдих, пътешествия и развлечения, мнозина от знака сега са насрочили ваканцията си. Ако не сте от тях, добре е да се държите по-далече от споровете на колеги, клиенти и бизнес партньори, а и да не им позволявате да си пъхат носа във вашите планове. Близнаците и вечерта ще са заети със служебни грижи, макар че са свършили важната част от работата през деня.

Рак

В сряда имате куп задачи да приключване, а като че ли това не ви вълнува, все пресмятате евентуални печалби, изгода. Раците да не се тревожат, доходът им ще съответства на вложения труд, добре е сега да не предизвикват клюки с постъпките си. Вечерта е за купони, мнозина се хвърлят във флиртове и авантюри, това за дамите не е най-благоразумно, господата ще се разочароват.

Лъв

Трудна сряда, трябва да следвате чужди планове и идеи. Лъвовете обикновено не се поддават на приказките на колеги и познати, но сега да наострят уши, в казаното има истина и е време да потърсят влиятелни покровители или по друг начин да се застраховат от ощетяване. Проверки ще установяват нарушения, разграничете се от некоректните и се съюзете с хора, заслужаващи доверие...

Дева

В сряда внушавате и на Стрелци да търсят по-смело съдействие от хора, с които не са в много близки отношения. При Девите влиянията се чувстват до неделя. Едни от знака се присъединяват към план на колеги и познати, втори се сприятеляват с човек, който да ги въведе в кръга на свои клиенти, трети си намират съмишленици с идеи за благотворителност, няма да стане най-бързо.

Везни

Днес и утре се натъквате на сериозни делови трудности, особено в нов екип и начинания. Везните да бъдат по-търпеливи, не е време за резки промени, а за приспособяване. Забавяйте отговори на предложения за друга дейност и място даже да се притеснявате за приходите си. С повече пестеливост ще се справите с нещата, а скоро и близките ще поемат по-голяма част от домашните разходи.

Скорпион

Като вчера упорствате в работата, а късметът ви помага. Не е зле Скорпионите да помислят и за отдих, някои не се чувстват в обичайната си форма, други ще се сетят за свои хронични болежки. Съвет на добър специалист и връщане към режим ще ви помогнат по-бързо да се оправите. Група от знака хитруват на гърба на колеги и партньори, това не е редно, да си направят реалистичен план.

Стрелец

Тази сряда Деви ви окуражават да търсите съдействие от колеги и познати, вие как гледате да им услужвате с каквото можете. Вярно, сега Стрелците са много пестеливи, имат си финансови грижи, но по принцип са отзивчиви към чужди тревоги и болки. Някои от знака имат домашни ангажименти, планът им зависи от деца и внуци, половинката си има свой. Тях подкрепяте безрезервно.

Козирог

В сряда имате доста задачи и ще работите много старателно за изпълнението, но отношенията с колеги и познати май не вървят. Доста Козирози ще търсят посредничество, ще им се да изгладят недоразумения, противоречия и приятел може да помогне. Ще става дума и за начинания, вие ги готвите от доста време и започнете ли да осъществявате идеите, печалби и похвали бързо ще дойдат.

Водолей

В сряда и четвъртък трябва да упорствате много в работата си, условията са благоприятни за осъществяване на ваши идеи. Даже днес да се натъкнете на някакви пречки, късметът е с вас, колеги, партньори и близки също се палят от вашия ентусиазъм. Водолеите ще останат доволни от свършеното, възможни са печалби, повишения, някои се възползват от природни дадености за бизнес.

Риби

В сряда като Телците ще се радвате на добри резултати и печалби, стига да сте подобаващо организирани. Като предишните дни се стремите към по-голяма свобода в работата, имате интересни идеи. Някои Риби се мъчат да привлекат съюзници и сътрудници, има риск преговорите да се точат, някои хора само обещават. Ако искате да ви приемат в екип, гответе се за силна конкуренция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари