Дневен Хороскоп за 15 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Спорните теми, които вчера заобикаляхте, пак са на дневен ред до края на седмицата. Овните и по-нататък ще се връщат към тях, без да изпадат в дребнавост. Главният извод е по-добра организация на съвместни начинания, не бива да възлагате големи отговорности на по-млади или неопитни хора. И да не сте най-влюбени, вечерта е за най-близки, има какво да споделите с тях.

Телец

Петък не е за начало на мащабни делови проекти, но късмет за добра изява и печалби не ви липсва. Телците да не налагат мнение на колеги, познати, близки, иначе отношенията ще тръгнат в погрешна посока. И вие няма да се чувствате добре да захранвате постоянно екипа си с идеи, да следите за дисциплина, качество. Дайте си отдих, общувайте, подгответе инициативите.

Близнаци

Ако днес не успеете, в понеделник трябва да разчистите някои изостанали задачи, да наваксате пропуски, срокове. Едни Близнаци се хвърлят много упорито срещу всяка трудност, но едва ли резултатът е висок. Други правят малки отстъпки и се измъкват сухи от вода, после ще се види: стратегията има ефект. Бдително с финанси, бързо се трупат грешки. Вкъщи - радости от деца...

Рак

До следващия четвъртък е добре да не се месите в споровете на околните, начинанията ви вървят и ви носят немалко доходи и удовлетворение. Раците ще печелят и доста симпатии и приятели със загрижеността, която проявяват към познати и непознати. В напрегнати моменти подсказвате изход, помагате за преодоляване на спънки. В професионална среда се оценяват уменията ви.

Лъв

Изпълнителските роли не ви допадат много, но сега и в близките дни няма как да ги избегнете. Лъвовете имат доста задачи в службата, а близки ги засипват с молби за услуги. Ще направите нужното, не гонете само своята изгода. А и знаете колко е приятно, ако обичани хора се загрижат за ваши неща. Усилията ви ще бъдат оценени скоро, не бързайте с пътуване. Намирате си покровител.

Дева

Деловата седмица изтича, но вие имате много работа, а и куп нови идеи за изява и печалби. Девите ще съумеят да привлекат колеги и приятели за изпълнението, да наложат и малко по-добра организация в екипа, сега приказките са доста. Някои от знака получават по-високи отговорности в службата, други залагат на личен пример, действат най-упорито по проекта.

Везни

В петък по примера на Риби се помъчете да си спестите споровете с колеги, клиенти и шефове. Проблемите могат да чакат до понеделник, макар че и тогава разправии не са препоръчителни. Везните са доволни от свършеното и спечеленото, няма да се изтъкват на преден план, нито да настояват за свои идеи. Не напредвате твърде, но пък и несполуки избягвате, по-спокойно ви е.

Скорпион

От вторник уреждате най-стриктно административни и бизнес въпроси, днес това също е много важно. Група Скорпиони са се мъчили да подскажат на колеги и познати по-добър изход в критични ситуации, но не са ги слушали. Време е за по-строги мерки, а и с техниката бъдете много бдителни. Ако се чувствате уморени от деловата седмица, погрижете се за отдих, тонизиране.

Стрелец

Труден петък, струпва се повече работа, а някои задачи изискват специално внимание. Стрелците ще бъдат много старателни, независимо че околните вече са на вълна за отдих и развлечения. И на вас ви се ще да се веселите, но първо трябва да приключите ангажименти. Надявате се да оценят професионализма, подхода и резултата ви. Пазите се от грешки, но не изпадайте в дребнавост...

Козирог

Хубав финал на работната седмица – резултатите ви са добри, печалбите също. Някои Козирози очакват подкрепа от шефове за по-нататъшните си планове, вероятно е да растат по служба. Вечерта на среща с приятели, даже да е съвсем случайна, ще получите интересни оферти за дейност, не се колебайте. Част от знака са влюбени и пълната хармония с партньора ги зарежда с много енергия.

Водолей

И за вас петък е ведър, макар че в работата откривате пропуски и ще бързате да ги оправяте. Водолеите са взискателни към другите, но и техните дела гледат да са перфектни, дори по-рутинни. Помислете за отдих, възстановяване, а искат ли ви услуги – помагайте с щедро сърце на познати като на близките си. Ще бъдете доволни от свършеното, а и плана си за деня ще надхвърлите...

Риби

В петък вие и Везни трябва да се пазите от спорове с хора, по-влиятелни в деловата сфера. Група Риби по интуиция усещат нещата и когато стане по-напечено в работата, гледат да предотвратят разправии между колеги, клиенти. Тактиката ви е уместна, делата вървят без много грешки и недоволства. Дано оценят организаторския ви талант по-високо и да умножите своите приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари