Дневен хороскоп за 8 септември 2022

2
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Четвъртък ще донесе благоприятно раздвижване на въпроси, свързани с някакви неприятности и проблеми

В помощ днес може да ви бъде съвет или действие на жена. През този ден може да научите със закъснение неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Това ще бъде много силен ден за момчетата и младите жени, ако знаят как да го използват, а не да се излежават и да чакат чудеса да падат от небето.

Днес може да имате ново познанство с жена, която ще ви направи много добро впечатление със своите знания, начин на общуване и маниери.

Четвъртък носи вероятност от събиране или ангажимент свързан с бебе или с малко дете.

Овен

Днес не се колебайте да отстоявате принципите си, дори това да означава да рискувате да нарушите хармонията във взаимоотношенията си. Ще имате възможността да постигнете това, като действате дипломатично и използвате правилните думи. Вечерта бъдете внимателни в комуникацията с родители и роднини, защото не е изключено сами да си създадете проблеми.

Телец

Днешният ден ще е доста благоприятен за вас в служебно отношение – ще сте продуктивни, ще ви осеняват нови идеи, ще влагате творчество в работата си. Възможно е да срещнете човек от миналото си, с когото имате неуредени сметки. Вечерта бъдете внимателни, когато общувате с близките си хора, защото има риск някой да не успее да овладее емоциите си.

Близнаци

Днес няма да ви се иска да жертвате собствените си амбиции заради някой друг, пък бил той и сред най-близките ви хора. Желанието ви да тръгнете по нова посока ще е силно и няма да ви дава мира. Някои от вас ще трябва да намерите баланса между службата и семейството.

Рак

Днес бъдете по-мили както към себе си, така и към хората около вас. Не е нужно сами да си налагате ограничения, а и да действате по график. В дни като днешния е по-добре да се отпуснете и да си позволите да бъдете такива каквито сте. Не водете сериозни разговори, защото по-трудно ще стигате до съгласие с другите.

Лъв

Днес не изисквайте от околните да следват вашия ритъм на работа, а още по-малко да имат същите разбирания за заобикалящия свят, каквито са вашите. Насочете се към изграждане на взаимно доверие във взаимоотношенията си с интимната половинка, дори и да изпитвате известно разочарование.

Дева

Днес ще проявявате склонност да реагирате драматично – и на постъпките на околните, и по отношение на създалите се обстоятелства. Ако усетите, че постъпвате така, спрете и се замислете – може би има нещо, което самите вие бихте могли да направите, за да се чувствате по-добре. Потърсете съвет от приятел, способен да погледне на ситуацията отстрани.

Везни

Днес ще ви е скучно, ако се отдадете на рутинни дейности, които не ви вдъхновяват. В случай че не намирате разнообразие в работата си, направете нещо, което да ви извади от вцепенението и да ви развълнува. Вечерта прекарайте с най-близките си хора – очакват ви приятни мигове. Внимавайте да не започнете да сипете безпочвени обвинения и да правите сцени на ревност.

Скорпион

Ако днес някой ви каже или направи нещо, което ви засяга, не го приемайте прекалено лично. Възможно е да интерпретирате думите субективно, заради което да направите неправилна преценка. Насладете се на уюта на дома си и сгответе специално ястие – ще ви подейства добре, а и близките ви ще го оценят.

Стрелец

Днес общуването с близък човек може да е доста емоционално и да ви е трудно да водите нормален разговор. Проявете разбиране, а ако не успеете да постигнете съгласие, оставете въпроса отворен – той тепърва ще търпи развитие. Някои от вас ще трябва да сложите ред във финансите си или да обсъдите паричен въпрос с партньора/партньорката си.

Козирог

Днес на първо място при вас ще са желанията и потребностите ви и постигането на компромис може да се окаже доста трудно. Денят не е особено подходящ да водите бизнеспреговори или да се опитвате да постигнете разбирателство с любимия си човек, защото трудно ще се поставяте на мястото на другия. Внимавайте със сцените на ревност – може да се стигне до сериозен конфликт.

Водолей

Днес ще имате много енергия за действие – погледът ви ще бъде отправен към бъдещето и към новите възможности, които то може да ви предложи. Ще имате смелост да пристъпите в непознатото и вероятно няма да ви липсват идеи. Възможно е денят да ви даде шанс да постигнете освобождение в област, в която имате нужда от промяна.

Риби

Днес ще си навредите сами, ако потискате заспали емоции, които ви тровят и ви пречат да вървите напред. Дава ви се шанс да постигнете емоционална свобода и да приемете промяната. Денят е чудесен за спокойни занимания, например слушане на музика и медитация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари