Дневен хороскоп за 14 май 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Четвъртък е ден за реорганизация и промени на планове и отношения. Преди всичко такива действия са наложителни там, където се усеща застой или отлив от постигнатото. Не е нужно да променяте неща или отношения, които работят добре и ви създават комфорт или удовлетворение.

Това е благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора отблизо и далеч. Използвайте свободното си време за подредба на забавена или забравена кореспонденция или комуникация с хора, които очакват новини от вас.

В любовта този ден ще създаде различни емоции и вълнения свързани с очаквани предстоящи събития или срещи. 

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Телец

Утрешният ден ще е силно активен. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Важен ден за печалба. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Близнаци

В четвъртък не се претоварвайте. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Рак

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Утре е по-добре да не пътувате.

Лъв

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съхранявайте старателно документите и парите си. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Бъдете борбени.

Дева

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Девите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то утре ще си го получите даже с бонус. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Везни

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Скорпион

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Работата Ви спори. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Стрелец

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Водолей

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Риби

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари