Дневен Хороскоп за 14 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 14 Май 2015
Дневен Хороскоп за 14 Май 2015

Овен

Днес вие и Лъвове имате много ангажименти в службата, а и към близки. Овните да си планират най-точно усилията, могат да разчитат и на помощ, но по-чести ще са случаите, когато те ще трябва да подкрепят партньори, обичани хора. Друг въпрос, че техните успехи ви радват и по някакъв начин са ви от полза. Мнозина вървят нагоре в йерархията бавно и трудно, но съвсем уверено.

Телец

В четвъртък се натъквате на трудности като Водолеи и Близнаци, за втория знак те са породени от желанието сами да решават всичко. При Телците нещата ще отшумят още утре, нека търсят по-умели майстори за битовите проблеми, да се допитват до познати, приятели. Някои май влизат в роля на посредници, за да изяснят неприятни моменти с близки. Ще надмогнете яд.

Близнаци

Този четвъртък сте настроени за самостоятелни изяви, това може да ви създаде напрежение, като Телци и Водолеи се натъквате на трудности. Близнаците да не се увличат толкова, могат да осъществят идеите си, имат сили и средства. Някои се увличат в гонитба на големи печалби, ако си гледат спокойно делата, приходите няма да ги отминат и сега, и занапред. Е, вие бъдете по-пестеливи...

Рак

Днес трябва да се поучите от Стрелци, държите се настрана от спорове на околните, имате достатъчно свои задачи и грижи. Е, Раците да не се откъсват съвсем от проблемите на екипа, трябва да подскажат как да се наваксат някои пропуски в обща дейност. Бъдете по-внимателни с техника, осигуряване на финанси и други запаси. С каквото се захванете, ОК е, но има нужда от отдих.

Лъв

В четвъртък като Овните имате много ангажименти в работата и към близки, няма да има много време за философстване. Група Лъвове да хвърлят цялата си енергия в делата, конкуренцията е ожесточена и успехът им не е сигурен. С предпазливост и прецизност ще постигнете желаните резултати, а ако търсите нови сътрудници – задълбочено анализирайте мотивите им за общата дейност.

Дева

Този четвъртък се съобразявате много с желания и идеи на околните. Доста Деви може да забавят изпълнението на свой план, за да помогнат на близки и познати в по-трудно положение. Жестът ви ще бъде оценен по достойнство, а и положителният резултат ще ви радва. И в нов екип останалите ще приемат поведението ви добре, професионализмът и дисциплината ви са несъмнени.

Везни

В четвъртък като Скорпиони бъдете по-бдителни, изненадващи проблеми може да ви ощетят. Везните да бъдат по-предпазливи с информацията, която получават по неофициални пътища, някои трябва да обединят сили с колеги, да потърсят влиятелни покровители или защита от компетентни органи. Ако в екипа идва нов ръководител, бързо привличате вниманието и симпатиите му.

Скорпион

Този четвъртък вие и Везни се държите нащрек за промени, които могат да засегнат интереса ви. Група Скорпиони са гонили пост и впечатляваща изява, за момента не се приближават към целта. Е, ще вършите възложените задачи стриктно, шефовете ще го оценят, вероятно и ще модифицират задълженията по начин, който ще ви хареса. Имате си план и няма да пилеете време, пари.

Стрелец

Днес внушавате и на Раци да се държат настрана от спорове на околните, щом не ви засягат пряко. Доста Стрелци няма да позволят и на колеги и познати да се бъркат в техните работи, имат си нови идеи за изявата, ще упорстват да подготвят изпълнението. Използвайте времето за отдих, обогатяване на знания и умения, срещи с интересни хора, но не се увличайте по купони и флиртове...

Козирог

В четвъртък делата тръгват ОК, хвърлили сте много усилия за подготовката и изпълнението на професионалната си програма. Козирозите ще намерят време и за повече общуване с колеги, познати и роднини, околните оценяват високо и старанията в работата, и желанието да помогнат на хора в трудно положение. Имате ли повод за черпене, не пропускайте, днес е важно да заздравите връзки.

Водолей

Този четвъртък като Телци се натъквате на сериозни пречки. Близнаци също се оплакват от проблеми, но не са големи като вашите. Хубавото е, че Водолеите са мобилизирани и съсредоточено действат по задачите си, другите нека си говорят. Не пилеете време и не се месите в интриги, но и сегашните усилия, и миналият труд ще бъдат възнаградени щедро. Печелите още верни приятели.

Риби

Хубав четвъртък, но трябва да действате по деловите си задачи предпазливо, за да не разсърдите шанса. Група Риби пилеят време в приказки с колеги, познати и клиенти, може да ги забъркат в интрига. Втори се безпокоят за съвместни начинания, другите в екипа са по-неопитни или неорганизирани. Покажете им как се работи и не чакайте да ви хвалят, знаете какво можете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари