Дневен хороскоп за 14 февруари 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

До 15:28 часа денят е добър за начало на важни дела.

Ключовият аспект за деня е съзидание. Съдбата ще ви покровителства. Може би в този ден най-накрая ще се освободите от съмненията и тревогите, които ви измъчват. Във всеки случай ще успеете да постигнете хармония със себе си и със света около вас.

След 15:28 часа лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Възможни са разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате, правите компромиси и не провокирате партньора си. Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.

Луната е на празен ход от 12:28 часа до 13:18 часа. В този интервал от време не предприемайте нищо важно.

Овен 

Днес амбицията и може би дори прекомерното самочувствие ще ви позволят да направите този работен ден изключително успешен не само за вас, но и за вашата компания като цяло. Опитайте се обаче да не прекалявате с работата.

Телец 

Днес сте склонни да се разстройвате за малки неща. Не бъдете тъжни, денят ви върви добре. Пътуването ще бъде благоприятно, където можете да срещнете интересни хора. Бъдете внимателни към знаците на съдбата и се опитайте да не пропуснете шанса, който може да промени живота ви към по-добро.

Близнаци 

Дори този работен ден да ви се струва безкраен, той също ще свърши рано или късно. Опитайте се обаче през работните 8 часа да не ви е скучно, да не се прозявате, а да правите всичко, което шефът ви очаква от вас и дори малко повече.

Рак 

Вашето решително отношение в този ден ще ви помогне да се справите с малките трудности и да постигнете по-добри резултати. Добър ден за лични отношения, общуването с близките носи удоволствие.

Лъв 

В понеделник излъчването ви е невероятно, денят просто започва прекрасно за вас. Всяко ново начинание ще донесе положителни резултати. Няма нищо лошо във флирта, но е добре да внимавате, особено ако имате вече партньор.

Дева 

Денят ще бъде успешен в професионалната дейност. Не се насилвайте в работата, освен ако обстоятелствата не го налагат. Рискувате да направите грешки, за които може би ще съжалявате. Неочаквана новина може силно да ви изненада.

Везни

Емоционално интензивен ден, но непременно трябва да запазите самообладание. Стойте далеч от критиците и тези, които могат умишлено да ви провокират да реагирате. Добър ден за завършване на започнатата работа или връщане към старите идеи.

Скорпион 

Още от сутринта трябва да бъдете предпазливи и внимателни. Не са изключени неприятни ситуации и съвпадения. Тежестта на проблемите може да лежи върху плещите ви и ще трябва да ги решавате сами. Трудно ще им е на тези, които работят в женски колектив.

Стрелец

Днес не трябва да решавате парични проблеми и да планирате ходове. Трябва да стоите далеч от всичко, което включва риск. Съмнителните приключения могат да се превърнат в сериозни последствия.

Козирог 

Новите начинания няма да бъдат успешни, по-добре е да се концентрирате върху обичайните си задължения и текущи дела. Сутринта трябва да бъдете внимателни. Дори малък пропуск може да се превърне в голям проблем.

Водолей 

В живота на Водолея могат да настъпят промени към по-добро. Добър ден за нови начала и реализация на вашите идеи. Има вероятност да се помирите с човек, с когото отношенията не са много добри.

Риби 

Благоприятен ден за общуване. Можете да флиртувате. Новите познанства ще бъдат полезни, но новите романтични запознанства няма да доведат до сериозна връзка. Идеите, които ви идват на ум, могат да помогнат за решаването на отдавнашен проблем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари