Дневен хороскоп за 13 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Неочакван съветник своевременно ще ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Не възприемайте утре тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Имате доста интересни идеи. Все пак, радвате се на успехи утре, независимо дали те са в личен или професионален план.

Телец

Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. Отстоявайте позицията си, бъдете честни със себе си. Утрешният ден ще бъде успешен за Вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си. Огледайте се за важните неща. Те са там, където трябва, само погледнете към тях.

Близнаци

Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място. Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Утрешният ден ще бъде много успешен за Вас – ще свършите онова, което сте замислили и ще останете доволни. Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали.

Рак

В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Успехът е с Вас. Ново начало и нов начин на мислене. Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди.

Лъв

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. През утрешния ден Лъвове ще реализират намисленото и ще постигнат целите си, но в условията на много труд до последния момент. При доста от Вас бурните спорове ще отстъпят място на разбирателството. Някои от Вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включат в обща задача, изпълнението на която може и да Ви отегчи. Сполуката ви няма да закъснее, но за постигането ѝ ще се наложи да действате енергично. Чрез различни маневри противниците ви ще се опитат да ви изпреварят, но едва ли ще успеят.

Дева

Утре шансовете са на ваша страна. Така организирайте делата си утре, че да Ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли. Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите. Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали.

Везни

Ако нямате достатъчно сили за някаква задача, оставете я за друг ден. Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си.

Скорпион

Дръжте езика си зад зъбите и не тръгвайте на словесни войни, за да задоволите егото си. Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите утре дали да продължите, или да преустановите контакта. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Житейската Ви ситуация не е нито добра, нито лоша - проблемите идват от това, което Вие мислите за нея, помислете над това. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента.

Стрелец

Отдава Ви се да убеждавате хората в перспективността на нетрадиционните Ви идеи. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Най-вероятно предстои да скрепите важен делови договор. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка.

Козирог

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Отношенията с родителите, децата и с непосредствено заобикалящите Ви излизат на преден план. Внимавайте като се движите по улиците.

Водолей

Сряда ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Утре всичко тръгва по вода. Ще получите каквото искате. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник той ще започне да сваля Ваша приятелка или да се налива с алкохол. Ситуацията се разгръща динамично и се характеризира с благоприятни възможности за сключване на споразумения и за планиране на бъдещи партньорски ангажименти.

Риби

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа. Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според Вас заслужава. От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си. Възможно е да Ви се обади приятел, когото отдавна не сте чували, или просто да прекарате повече време в приказки по телефона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари