Дневен хороскоп за 12 януари 2024 година

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък не разчитайте на случайното развитие на ваши задачи или отношения

Не оставяйте нищо да се развие или случи от само себе си, освен ако не сте готови да преглътнете един пропилян ден или някакъв вид загуба. Днес почти всички ще са склонни към едно по-емоционално поведение, което ще попречи да се вижда реалната картина на ситуациите през този ден. В работата си бъдете прагматични, тъй като днес всякакви по-грандиозни планове или по-големи очаквания ще приключат с неуспех. В материален план има опасност от лош избор на покупки, неправилно извършени ремонти, строителни дейности или подобрения. В здравословен план не са изключени проблеми с храносмилателната система.

Внимание ще изискат всякакви действия свързани с оформяне, уреждане или подписване на договори и всякакъв вид документи.

Овен

При възникването на нови любовни отношения не взимайте веднага никакви сериозни решения. Изчакайте малко докато се разбере струва ли си това. Вероятни са съпружески скарвания. В случая не трябва веднага да си събирате куфара.

Телец

Обикновено сте доста практични и „вечно млади“ по отношение на възгледите си за любовните отношения. Вероятно е ентусиазмът, с който сте се заели за решаването на битовите проблеми да се охлади за известно време.

Близнаци

Днес сте разположени да отговаряте на доброто с добро. Дипломатични и миролюбиви, предпочитате компромис, а не конфронтация. Дейността ви може да способства за благоприятни промени в семейството или в отношенията с околните ви близки хора.

Рак

Днес сте настроени войнствено по отношение на съперниците си и може да бъдете безжалостни. При разстроените си чувства може да бъдете придирчиви, свадливи и подозрителни.

Лъв

Днес може да бъдете най-великодушните и щедри любовници или поклонници. Най-добре е да посветите началото на година на дома си. Отношенията ви с членовете на семейството и родителите ви могат да бъдат безупречни.

Дева

Прекрасно време за общуване с противоположния пол. Ако отхвърлите всичките си тревоги, страхове и подозрения, се чувствате най-хармоничната двойка в света. Този ден ви дарява с увереност за благополучното разрешаване на проблемите, с наслаждението от семейното щастие.

Везни

Не е изключено днес да чуете признание в любов и да бъдете поласкани от вниманието на поклонници. Старайте се да смекчите конфликтите и не се поддавайте на моментното настроение.

Скорпион

За вас днес висша наслада е процеса на флирта и ухажването, а върховната точка – победата над избраника, който трябва да ви бъде равен по интелект, свободен и независим, неограничаващ вашата свобода.

Стрелец

Неуспешен ден за срещи. Днес не трябва да се дразните за дребни неща. В семейните отношения е вероятна пълна противоположност във възгледите и възприемането на живота.

Козирог

Настъпват промени в личния ви живот. Бъдете готови за срещата с нова любов, която да ви завладее изцяло и да ви донесе незабравими преживявания, ярки избухвания на чувства и емоции.

Водолей

Влюбените са обединявани от общността на възгледите, общото влечение към абстрактните идеали, утвърждаването на човечността и доброто. Днес сте пълни с енергия, закачливост, оригинални идеи и състезателност. Може да станете център на вниманието във всяка компания.

Риби

Денят може да се отбележи с неудовлетвореност от самите себе си и възлюбеният. Днес сте сантиментални и чувствителни към негативните страни. Постарайте се да се сдържате у дома си и направете така, че в семейството си да имате същата приятна обстановка, както в работата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари