Дневен хороскоп за 11 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството.

Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Щастливи числа: 20 6 45 9 14 26

Овен

Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не търсете недотатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Не се затормозявайте с неща, които са ви неприятни, все пак през един ден от седмицата човек може да си позволи да прави нещо, които наистина го вълнува.

Телец

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през сряда. Не се обаждайте първи и на любимите хора. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Опитайте да вникнете в това, което Вселената около вас се опитва да ви подскаже.

Близнаци

Сряда е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Изживявате неочаквано труден ден. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае.

Рак

Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Опитайте се да приложите на практика познанието, което Ви се открива. Някои от Вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включат в обща задача, изпълнението на която може и да Ви отегчи. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви.

Лъв

Лошата тенденция, на която някои от зодията ще станат жертва утре е надценяването и възгордяването. Утре всичко тръгва по вода. Ще бъдете приятно изненадани от утрешния ден. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Лъвовете значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби.

Дева

Сряда няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера. Вълнуващ и интересен ден. Овладейте импулсивността си и запазете спокойствие, за да подпомогнете развитието на други възможни позитивни процеси.

Везни

В някои случаи нещата се случват независимо от Вас и това няма как да се промени, дори да мислите, че светът е създаден специално за Вас. Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Не се бавете, моментът е подходящ да сложите в ред делата си. При някой от вас съществува опасност да си създадете неприятности, ако не овладеете обзелото ви недобро настроение, и не проявите търпение. Все пак, радвате се на успехи утре, независимо дали те са в личен или професионален план.

Скорпион

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Сполуката на преобладаващата част от Скорпионите през утрешния ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет.

Стрелец

Лошата тенденция, на която някои от зодията ще станат жертва утре е надценяването и възгордяването. Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Възможно е да се върнете към отдавна забравена дейност или хоби. Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания.

Козирог

Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Постарайте се да не взимате важни решения прибързано - имате още време. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено

Водолей

Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Бъдете внимателни към здравословните си неразположения. Сполуката на преобладаващата част от Водолеите през утрешния ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда.

Риби

Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Излишна мнителност може да обиди благосклонно настроени към Вас хора. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари