Дневен хороскоп за 11 октомври 2022

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Лутането днес между различни задачи и ангажименти, търсенето на разрешение на различни проблеми, ще ви отнеме много повече време от обикновено

Нещата ще се развиват бавно и ще изискат не само по-добра организация, но и правилна преценка с оглед на реалността, в която се намирате. Желанието ви за забавления и приятни преживявания днес ще бъде силно, но неуместно с оглед основните вибрации на този ден. По-голямата ви чувствителност може да бъде причина за въвличането ви в отношения, които тепърва ще ви създават някакви проблеми. Настоящето ви е сложно, защото ще изисква от вас във всеки един момент да мислите, преди да действате.

Отношенията ви с хората около вас днес изцяло ще зависят от личните ви емоции и желания.

Овен

Днес ще сте податливи на заблуди – мисълта ви ще се рее и нищо чудно да повярвате на нещо, което не е истина. За да не се самонавивате за нещо, анализирайте фактите, вместо да се поддавате на неясни предчувствия.

Телец

Днешният ден е подходящ за почивка, а не за сериозна активност, така че по-добре намалете очакванията спрямо себе си и забавете темпото. Ако се занимавате с изкуство или с лечебна дейност обаче, денят ще бъде много успешен за вас.

Близнаци

Днешният ден е много подходящ да се отдадете на творческа дейност, а не да се занимавате с рутинни задачи. Ако ви заболи гърлото или имате други здравословни проблеми, помислете дали не задържате в себе си нещо, което е добре да споделите.

Рак

Днес може да получите добра възможност да се изявите в професията. Колкото повече творчество влагате в това, което правите, толкова по-успешен ще е денят ви. Думите ще са силното ви оръжие, така че внимавайте как ги използвате – има риск да нараните някого, ако сте твърде директни.

Лъв

Днес има вероятност да ви кажат нещо, от което няма да ви стане приятно. Комуникацията с най-близките ви ще бъде доста трудна, защото всеки ще си мисли, че е прав и трудно ще се поставя на мястото на другия.

Дева

Днес ще е във ваша полза да търсите общ език както с хората, с които работите, така и с тези, с които живеете – приемете ли, че вие сте непременно прави, трудно ще установите хармония. Ако искате да постигнете нещо, пробвайте първо с добро.

Везни

Днес склонността ви да помагате на хората ще се прояви особено силно – ще бъдете много състрадателни и отзивчиви. Внимавайте обаче, защото при някои от вас добротата може да стигне до наивност и помощта, която давате, да се окаже във ваша вреда.

Скорпион

Днес бъдете малко по-отговорни към здравето си – прекаляването с храна и алкохол може да ви се отрази зле. Не е препоръчително да се натоварвате с много работа – дори да свършите всичко, което трябва, ще се почувствате уморени.

Стрелец

Днес може да се изкушите и да използвате ласкателства или измама, за да получите нещо, което искате. Не го правете, защото постъпката ви рано или късно ще има последствия за вас самите. Денят е чудесен за творчески изяви.

Козирог

Днес се старайте да не губите здравия си разум и бъдете малко по-практични в действията си – има риск да полетите твърде нависоко и да храните твърде големи очаквания, които да не се осъществят. Ако се чувствате уморени, помолете близките си да ви помогнат с нещо.

Водолей

Днес има голяма вероятност плановете ви да се объркат, така че по-добре не поставяйте кой знае какви изисквания пред себе си и пред другите. Поведението на близките може да ви дразни повече от обикновено. Позволете си малко повече развлечения – ще ви дойде добре.

Риби

Днес ще сте малко по-разсеяни, така че по-добре не се занимавайте с финансови въпроси – може да направите грешка или да се доверите на неправилните хора. В творческо отношение обаче денят ще е успешен, тъй като идеите сякаш ще извират от нищото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари