Седмичен хороскоп за 11 - 17 октомври 2021 година

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Тази седмица Овенът ще може да подобри отношенията с роднините. Сатурн ще ви помогне бързо да забравите за всички неприятности и проблеми. По принцип Овните са по -добре да прекарат тази седмица до тези, които са им скъпи. Дългосрочното уединение няма да им се отрази добре. Ярките и положителни емоции от този период ще останат в паметта за много дълго време. Трябва да се съсредоточите само върху положителните промени, дори ако се случи нещо неприятно.

Телец

Планетите и звездите значително ще променят живота на Телец и най-вече към по -добро. Да, по пътя ще има странни и арогантни хора, но негативните емоции винаги могат да се превърнат в положителна енергия. Във всяка бъчва с катран винаги има капка мед. Способността да се намери тази енергия е именно основната разлика между положителните и успешните хора от тези, които постоянно се провалят. Освен това тази седмица е идеална за смяна на пейзажа. Сега е моментът да пътувате, обновявате и пренареждате мебелите в къщата.

Близнаци

Близнаците ще имат много късмет и нови възможности тази седмица, но от време на време тези хора може да почувстват липса на енергия. Това е подходящ момент за финансови инвестиции и скъпи покупки, но е по -добре да не забравяте за предпазливостта. Астролозите също силно препоръчват на Близнаците да не променят приоритетите. През тези седем дни представители на този знак ще могат да изпълнят поставените по -рано задачи. Няма нужда да се страхувате от препятствия.

Рак

Рак ще има динамична седмица с големи промени в много области. Възможно е тези хора да започнат да се уморяват много. За да възстановите бързо силите си през уикенда, астролозите препоръчват правилно да почивате . В края на седмицата Раците очакват непланирани промени в любовната сфера. Може би другата половина ще промени мнението си по един от спорните въпроси във връзката. Самотните Раци ще успеят да намерят любов, но е по -добре да го направите в социалните мрежи и в сайтовете за запознанства, за да не се разсейвате от бизнеса.

Лъв

Лъвовете имат много благоприятно време за духовни търсения и практики. Това е идеалният момент да се научите да медитирате . Много е вероятно хората от този знак да успеят да намерят духовен наставник, да опознаят човек, който ще отвори очите им за случващото се и ще им помогне да намерят нов път в живота. Астролозите съветват да не се отклонявате от стандартното ежедневие. Промените в графика трябва да се правят внимателно. Спонтанността в поведението може да лиши Лъвовете от късмета им.

Дева

Звездите и планетите ще помогнат на Девата да намери сродна душа. Те ще направят хората от този знак по -очарователни и харизматични, ще ги дарят с увереност и вътрешна сила. Мнозина ще успеят да се срещнат с нови хора. Когато избират човек, с когото можете да изградите отношения, астролозите съветват да използвате така наречения квадрат на Питагор . Това ще ви помогне доста точно да определите съвместимостта с друг човек. Девите също трябва да се стремят към финансови победи тази седмица. Най -вероятно те ще могат да увеличат доходите си.

Везни

Често се случва някои хора да ни дразнят без причина . Не се очаква Везните да имат инциденти тази седмица. Ако някой ги дразни, това означава, че определено е по -добре да не изграждате отношения с този човек и изобщо да не общувате. Сатурн ни напомня, че приятните промени в живота винаги започват от малко. Ако искате да промените нещо, просто трябва да започнете да действате в тази посока. Везните се нуждаят от малко смелост и предпазливост. Това е тяхното време, техен ред е да вземат своето.

Скорпион

За Скорпионите тази седмица звездите ще помогнат за укрепването на тяхната енергия. Хората от този знак ще почувстват прилив на жизненост, сила и късмет. Очаква ги изключително плодотворен период, в който ще успеят както в бизнеса и работата, така и в любовта. Що се отнася до финансовите въпроси, можете спокойно да се ангажирате с инвестиране в акции, обмяна на валута. Сега също е полезно да се занимавате със спорт, да решавате здравословни проблеми и да правите големи покупки.

Стрелец

Стрелецът трябва да бъде внимателен в петък. Това ще бъде лош ден за тях. Всичко, което могат да постигнат за една седмица, лесно може да се изпари. Началото на седмицата ще бъде много ползотворно и светло. Стрелецът ще получи мощен тласък на мотивацията. Представителите на творческите професии, както и тези, които постоянно шофират, ще имат най -голям късмет. Астролозите съветват да прекарате уикенда у дома, с редица близки.

Козирог

Очаква се Козирозите да имат бавен растеж на късмета. Сатурн действа на тези хора плавно, умерено. Ако в понеделник трябва да поемете много рискове, астролозите ви съветват да използвате бижута, които носят късмет . Също така ще бъде полезно да използвате помощта на близки. Можете спокойно да ги помолите за подкрепа. Сатурн ще хареса това, защото седмицата от 11 до 17 октомври не е за успехи и неуспехи, а за способността да работи в екип и за общуването с хората. Козирозите ще имат късмет в любовната сфера. Те ще могат да намерят сродна душа или да прехвърлят съществуващите отношения на ново ниво.

Водолей

Очаква се Водолеите да имат много нови познанства. Комуникацията, романтиката и любовта, разбира се, са добри, но на работа трябва да проявите максимална независимост. Поговорката „ако искаш да направиш нещо добре, направи го сам“ просто перфектно описва настоящото състояние на нещата. Това е благоприятно време за самодостатъчни хора.

Риби

Астролозите съветват Рибите тази седмица да се научат как да управляват негативните емоции, защото те могат да причинят проблеми. Сатурн е на страната на Рибите, но неговата сила може да заобиколи хората от този знак, ако се обиждат твърде често и таят гняв към другите. Звездите ще допринесат за бързото разрешаване на конфликтите, ако Рибите не започнат да изострят ситуацията. Това е идеалният момент за намиране на компромиси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари