Дневен хороскоп за 11 декември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Започва нагнетяване на една нова доза напрежение, което ще се усети и в личния ви живот, в работата и в обществото (държавата), където живеете.

Коледните и Новогодишни празници би трябвало да създадат едно по-различно, ведро настроение, но... реалността поне днес ще се окаже много по-различна. Внимание ще изиска присъствието ви на публични места, особено такива свързани с някакви забавления, обществени (празнични) пазари, публични мероприятия и др. Внимание ще изискат и транспортните средства, както и правилата за движение по пътищата за тези, които планират да пътуват днес.

В личните ви отношения ще възникват недоразумения или противоречия свързани с дребни, незначителни неща. Проверки, проверки, проверки ще има във всяка една сфера от живота ви. Какво сте преживели, какво сте научили от преживяното и какво ще съхраните в себе си като житейски урок.

Всъщност в събота няма да липсват приятни преживявания, късмет или приятни изненади, но най-важното днес е да избегнете всякакви форми на раздразнение, нетърпение, конфронтация или гняв.

Овен

Събота не е еднозначен ден за Овните. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Близките ще Ви зарадват с мил жест. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Телец

Събота ще е доста успешен ден за представителите на Телец. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Близнаци

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не проваляйте работата си. Имате пари, не търсете повече. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Рак

Събота ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утрешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Везни

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Скорпион

Събота ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Стрелец

Събота е успешен ден за Стрелците. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Козирог

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ярки любовни постижения. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Риби

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари