Дневен Хороскоп за 10 Юли 2015

0
Телци и Водолеи се разминават, Раци и Стрелци - пред общи пречки
Телци и Водолеи се разминават, Раци и Стрелци - пред общи пречки

Овен

От миналия уикенд гоните амбициозни цели и май не се съобразявате много с желанията и настроенията в обкръжението си. Овните да не се изтъкват толкова пред околните, не им трябват усложнения. Контролирайте емоциите си, колкото и да не ви се ще сега да отстъпвате. С пари не сте зле, гоните и по-висока печалба, ала ако сте си правили някакви разчети, следвайте ги точно.

Телец

Този петък сте готови да гоните изпълнение на деловите си идеи, а близки Водолеи не искат да ви подкрепят. Уговаряйте още по-дипломатично плана си, но не се лъжете, че другите ей така ще отстъпят от виждания, претенции. Телците трябва да разчитат на сериозни сътрудници и партньори, в работата ще има пречки, риск. Бъдете бдителни, ще действате ефективно, а и спокойно.

Близнаци

В петък успокоявате деловото темпо, ала Деви няма да са на ваша вълна. Близнаците и да забавят някои задачи, ще е до вторник, повече не бива да се размотават. На някои им е нужно време, за да обмислят и подготвят проект. Приятели ви говорят така и иначе, но решението ще бъде ваше и ако не сте сигурни какво правите... Важи и за развлечения, почивате си по ваш начин.

Рак

Наясно сте, че в края на деловата седмица работата ще върви по-мъчно, но трудностите може да ви сближат със Стрелци. Раците се ориентират към нови шефове и покровители, сега привличат доверието към идеите си със завидна лекота. При реализацията обаче бъдете много бдителни, другите и да не уловят ваши грешки и пропуски, вие ги виждате, овреме ги наваксвайте, ще печелите.

Лъв

Труден петък, ще ви се да избягате от спорове и клюки в екипа, да отдъхнете. Е, вечерта ще дойде ред и на почивката, но в работния ден Лъвовете да се съсредоточат в задачи. С такт и търпение стигате до корена на всяка интрига и с приятелска помощ ще я неутрализирате. Дръжте се нащрек, партньори и близки подценяват пречките, ала те могат да препънат и съвършени проекти.

Дева

В петък Близнаците ви съветват да успокоите топката поне в работата, но вие искате да изясните важни въпроси и няма да слушате. Девите са прави за себе си, преживяли са напрегнато време, сега искат да обърнат посоката на нещата. Ще успеете и в работата, и в личните отношения, връщате си доверието на добри партньори, откриват ви се възможности за убедителна изява и печалби.

Везни

Петък е, но вие имате много задачи, разни хора ви търсят за услуги. Везните ще отложат отдиха и пътуването, сякаш искат да свършат всичката работа на света. Ще успеете поне с важните неща, но ако разчитате и на постъпления, печалбите ще дойдат след време. Това да не ви тревожи, днес усилията ви са оценени, ще се намерят и силни закрилници. За флиртове обаче не е момент...

Скорпион

Спорен край на деловата седмица, мнозина успяват не само да поразчистят изостанали задачи, а да се хванат и с перспективни проекти. Едни Скорпиони получават спешни поръчки от шефове, втори се включват в обществено по-значима дейност. Идеите ви са интересни и обещават доходи, доста бързо ще си привлечете помощници. Ако от вас искат съдействие, не отказвате услуга.

Стрелец

В края на деловата седмица като Раците имате трудни задачи, това може да ви сближи. При Стрелците влиянията са от 2-3 дни, вече знаят на кого могат да се опрат при проблеми. Наистина следва да бъдете по-взискателни към хората в тясното си обкръжение, шмекери и завистници не ви са нужни. При част от знака са вероятни щети, лични грижи, предани приятели могат да помогнат.

Козирог

Засилват се влиянията от четвъртък, време е да заложите на взаимодействие с колеги и познати, а не да търсите кусури на всеки. Хората не са съвършени, но май и Козирозите не са наясно с коя от идеите си да се хванат по-напред. Я си дайте отдих, обмислете пак плана си, обсъдете го с приятели и партньори, на които разчитате. Само че без много приказки, да не тръгнат клюки и интрига.

Водолей

В петък близки Телци разчитат на подкрепата ви за изпълнение на техни идеи, а вие сте поуморени и отлагате даже свои планове. Водолеите не протакат много, още във вторник ще довършат важни неща. Дано да проявите по-голям реализъм. Някои смятат, че са непогрешими, може да усложнят отношенията с другите. Не ви е от полза, сега е редно да се опирате на семейството и родата.

Риби

До сряда ви се иска да имате повече свобода на действие, макар че задачите ви са много и не са леки. Група Риби са искали да се включат в престижен екип, но конкуренцията се е оказала по-силна или пък са закъснели със стъпката. И вашите идеи не са лоши, важно е да привлечете и да организирате помощници. Общувате с лекота, а и като лидери ви бива, сигурно ще успеете, ще печелите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари