Дневен хороскоп за 10 март 2024

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В неделя поради определени приятни ще се стремите да свършите повече работа

Това ще бъде един благоприятен ден за разрешаване на сложни ситуации и проблеми, разбира се, особено ако имате подкрепата на близките си хора за това.

Ако имате разговори или ангажименти свързани с пари, внимавайте да не допуснете грешки или прибързаност в решенията си или в доводите, които защитавате.

Може да ви изненада новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Този ден носи различни положителни емоции в дома ви.

Овен

Тази неделя усмирете емоциите си, бъдете сдържани. Помислете сто пъти преди да кажете нещо и до какво би могло да доведе то.

Телец

Тази неделя ще сте сам господар на себе си и на времето. Прекарайте деня по ваше усмотрение, без да се притеснявате, че някой ще се почувства пренебрегнат.

Близнаци

Тази неделя ще бъде много успешна за вас. С каквото и да се захванете ще бъдете доволни от стореното. Спокойно може да се отдадете на удоволствия.

Рак

Тази неделя някой ще се опита да наложи желанията си. Откажете елегантно и без да влизате в противоречия или спорове.

Лъв

Тази неделя не оставяйте нещата на случайността. Може да ви мързи, но с вашето дори минимално участие може да постигнете много.

Дева

Тази неделя разгърнете цялата си красота. Това се отнася, като за физическите, така и за моралните ви качества. Очаква ви успех.

Везни

Тази неделя може да си спечелите сериозна позиция, която да ви осигури изгодно място в бъдете. Използвайте всички те си козове.

Скорпион

Тази неделя ще бъде наситен ден с много събития и емоции. Не бързайте да взимате решения, тъй като мнението ви ще се мени със скоростта на светлината.

Стрелец

Тази неделя задължително се отдайте на заслужена почивка. Няма нищо по-важно и спешно от здравето ви.

Козирог

Тази неделя не си поставяйте неизпълними задачи. Много вероятно е да бъдете прекалено разпилени, за да се съсредоточите върху едно нещо.

Водолей

Тази неделя не е ден за проява на чувства или емоции. Ако таите обида опитайте се да се отървете от нея преди да ви навреди прекалено.

Риби

Тази неделя вашите идеи и желания ще са прекалено сложни за другите. Колкото повече се опитвате да обясните, толкова по-сложна ще става идеята ви за другите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари