Дневен хороскоп за 10 март 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък идва ден за отсяване на хората около вас

Утре ще вземате решения с кои хора, ще продължите напред като роднини или приятели, като съмишленици или последователи и с кои ще се разделите уморени от това да спасявате неработещи отношения. Като цяло март ще изиска от всички нас не само един нов начин на възприемане на света около нас, но и нов начин за съществуване в него. Без предразсъдъци, без условности и натиск за нагаждане към хора или обстоятелства, които душата ни не може да приеме повече.

Дребнавостта, неискрената усмивка, която виждате у хората около вас, все повече ще ви дразни. Време е за осигуряване на личен душевен комфорт с хора и с неща, с които имате общо бъдеще.

Овен

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно.

Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място.

Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Утре дайте инициативата на другите.

Телец

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела.

Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта.

Паричните Ви проблеми се решават успешно. Утре е по-добре да не пътувате.

Близнаци

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Близнаците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво.

Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни.

Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Хубавата музика може да свърши добра работа. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата.

Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси.

Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус.

В заключение петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Дева

В петък не се претоварвайте. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости.

Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Объркани сте емоционално. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа.

Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех.

А колко влюбени ще се чувствате утре…. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Отделете време за семейството си. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите.

Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво.

Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Скорпион

Петък е успешен ден за Скорпионите. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра.

Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате.

Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете.

За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси.

Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Козирог

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си.

Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си.

Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа.

Петък носи изпитания и предизвикателства.

Водолей

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари.

Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Разговорите за пари са трудни. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари