Дневен хороскоп за 1 януари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

И ето, новия ден, на новата година влиза с решителна крачка, смело отваряйки нови възможности пред всички нас.

Разбира се, в този ден мнозина могат да се чувстват уморени, изтощени след безсънната нощ и по-голяма част да прекарат в почивка. Това са нормални неща, но вероятно ще траят кратко, защото много хора ще търсят контакт с приятели или роднини, за поздравления и съвместно празнуване началото на 2022.

Утре ще имате благоприятно време за разговори с ваши родственици свързани с планове за развитие на различни домашни дела през новата година. Някои от вас ще присъстват на събиране свързано с рожден ден или с друг важен личен празник.

Не натоварвайте семейните си или приятелски отношения с мнението си или с правила, които може да са важни само за вас. Личната свобода е важна за всеки един, както и правото на избор трябва да се уважава.

В събота ще сте склонни да се отдадете на различни размисли относно миналото си и на различни преживявания, които са оставили трайна следа в живота ви. В повечето случаи те ще са свързани с ваши приятелски отношения или със стара любов.

Овен

Ако днес имате усещането, че някой е против вас, по-добре не влизайте в битка с него. Проблемът ще се разреши, просто трябва време. Отложете с няколко дни решаването на всякакви важни въпроси. Сега е време по-скоро на равносметка, а не на ново начало.

Телец

Днес или ще защитавате с цената на всичко своята лична позиция по някакъв въпрос, или точно обратното – ще си мълчите, дори когато са ви дали възможност да кажете какво мислите. И двете реакции може да ви създадат проблеми. Опитайте се да изразите мнение, но да не го налагате на околните така, сякаш е абсолютната истина.

Близнаци

Днес не предприемайте никакви нови начинания, защото най-вероятно няма да постигнете успех. Концентрирайте се върху задачи, които сте отлагали и които трябва да довършите. Не взимайте страна в конфликти между близки хора, а по-скоро бъдете буфер.

Рак

Днешният ден е доста напрегнат, затова по-добре не се захващайте с дейности, които налагат да общувате с други хора и да търсите съдействие от тях. Ще бъде трудно да се разберете дори с най-близките си, така че ги оставете на мира и се заемете с дейности, чието изпълнение зависи главно от вас. Направите ли го, има шанс да изпълните задачите си добре.

Лъв

Днес действията ви може да са ръководени от желанието да получите нещо от околните – любов, пари, признание. Има риск да се опитате да принудите друг човек да ви даде онова, което искате, съответно – да останете разочаровани. Вместо да се стремите на всяка цена да спечелите нещо, защо просто не се посветите на занимание, което обичате, и не вложите усилията си в него?

Дева

Днес е по-разумно да отложите важните разговори и да отделите повече време да бъдете насаме със себе си. Денят е подходящ за почивка, презареждане на батериите и любими занимания и хобита. Имате нужда от това, за да прочистите мислите и сърцето си.

Везни

Днес не харчете необмислено. Не се изкушавайте да правите големи покупки. По-добре започнете годината по-скромно, не се изхвърляйте от самото начало. Сега имате нужда по-скоро от малки жестове и уют, отколкото от грандиозни преживявания.

Скорпион

Днес си мерете много добре думите – има риск да кажете нещо, за което после да съжалявате, или да засегнете близък човек. Дори цялото ви същество да иска, въздържайте се от обвинения и критики, не драматизирайте прекалено – просто няма да постигнете нищо. Ако ви тежи, най-добре би било искрено да споделите как се чувствате.

Стрелец

Днес ще се почувствате добре, ако направите нещо за себе си – например да отидете на масаж или да си купите нова дреха. Може също да зарадвате любим човек – неговото/нейното задоволство ще се предаде и на вас. Почивайте си повече.

Козирог

Днес имайте едно наум, ако сте се увлекли по някого. Възможно е да идеализирате човека или взаимоотношенията ви. Обвързаните пък ще се радват на много романтика и споделени мигове в началото на годината.

Водолей

Днес внимавайте какви думи използвате, защото може да си навредите сами. Не изричайте нещо, ако не сте сигурни, че искате да го кажете. Ако трябва да предадете някакви знания или информация, проверете тяхната истинност още веднъж.

Риби

Днес по-добре не вярвайте особено на мислите, които се въртят в ума ви – нищо чудно те да са продукт на страховете ви и да ви тласнат по грешен път. Колкото и да ви се иска нещо, опитвайте се все пак да се съобразявате с реалността и да си дадете сметка дали е възможно да го постигнете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари