Дневен хороскоп за 1 март 2024

8
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Лъв - не пътувайте, Скорпион - работата ви ще бъде високо оценена, Водолей - петък, ден за радост и изяви

Овен

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утре вечер се посветете на семейството си. Бъдете деликатни, но твърди.

Телец

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Близнаци

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Утрешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Бъдете оптимисти.

Рак

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Лъв

Петък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Лъвовете ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре е по-добре да не пътувате.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

Утре имате куп неща за вършене. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Ангажирани сте с парични въпроси. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Бъдете оптимисти.

Скорпион

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите ви хора и с децата. Към парите също трябва да подходите разумно. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Работата ви ще бъде забелязана и високо оценена. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Избягвайте рискови операции с пари. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Козирог

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Козирог - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за вас. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре определено не Ви е ден за харчене. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Бъдете борбени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари