Дневен хороскоп за 1 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Новолуние в 07:47 часа в знак Водолей.

Луната във Водолей е в социална и комуникативна среда, която обича контактите с хората, но сега имайки предвид Уран и Сатурн, пред които трябва да се изправи лице в лице, действието ѝ е ограничено, настроението ѝ е мрачно и действа някак странно. Във всеки случай, нека запазим оптимизма си и да се изправим позитивно и с добра компания срещу предизвикателствата на деня.

Овен 

Ако днес имате някакви професионални задължения, явно ще ви е по-лесно, тъй като ще концентрирате енергията си продуктивно. Пред лицето на всички трудности се опитайте да противодействате със спокойствие и търпение и да насърчавате другите.

Телец 

Трябва да управлявате отношенията си много дискретно и учтиво, въпреки че стресът от изпълнението на задълженията ви ще бъде огромен. Това, както разбирате, може да ви направи по-настойчиви и нервни към другите и донякъде да прекалите, създавайки недоволство у тях.

Близнаци 

Вълнувате се, а от друга страна усещате, че нещо ви задържа и саботира. Тревожността и безпокойството за развитието на нещо (било в работата или в личния ви живот) ще удари на червено и това ви кара да не сте в добро настроение.

Рак 

Силните емоции и особено негативните днес могат да излязат по-лесно извън контрол. В тези случаи най-добрият изход е търпението и спокойствието. Трябва да бъдете внимателни с непознати, но и на работа и у дома.

Лъв 

Днес да имате работа за вършене не е толкова труден сценарий, тъй като концентрирането върху целите ви е продуктивно и позитивно. Трябва обаче да надделеят вашата логика, дипломатичност и учтивост и да наложите ритъма, но и климата, който искате.

Дева

Много е важно да не се поддавате на фобии и тревожност и да се опитвате с логика да прогоните тревогата за нещо, което не можете да контролирате. Днес можете да имате конфронтация с важен човек в живота си, независимо дали това е вашата любовна връзка, партньор, приятел или дори вашето дете, ако сте родител.

Везни 

Днес е много стресиращ ден за всички, независимо от зодиакалния знак, тъй като Луната се подготвя да формира фазата на Новолуние с лице обърнато към Уран (квадратура) и Сатурн (съвпад), което носи някои изненади.

Скорпион 

Това, което трябва да направите основно, е да се концентрирате за няколко часа върху това, което е „задължително“ в ежедневието ви днес и да освободите време за вечерта, за да си прекарате добре с любимите си хора.

Стрелец 

Предизвикателните аспекти на Луната с Уран и Сатурн засягат цялата гама от вашите взаимоотношения днес, но трябва да бъдете доста внимателни и да не вярвате лесно на това, което чувате, дори ако идва от хора, за които смятате, че заслужават доверие или показват, че знаят какво казват.

Козирог 

Новолунието днес, влизащо в конфликт с Уран и Сатурн, създава усещане за мрачност през деня, но и за нервност. Изглежда, че ще е много лесно някой да натисне грешните бутони с това, което ще ви каже и да създаде още повече напрежение.

Водолей 

В деня на новолунието може да ви е трудно да се отпуснете или да спите и може да имате неопределен стрес през деня. Опитайте се да бъдете възможно най-търпеливи и спокойни, особено във взаимоотношенията и семейството, но се грижете и за здравето си.

Риби

Вие изобщо не харесвате напрежението и като цяло предпочитате да намерите по-меки начини за решаване на проблемите си. Но днес е много нервно новолуние, с аспекти, които влияят на климата на деня и е малко трудно да се въздържате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари