Дневен хороскоп за 1 август 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден на промени, нови и неочаквани неща, странни и необясними явления

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгул на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост. Старайте се да съхраните състоянието на вътрешна концентрация.

За предпочитане е по-малко да общувате и повече уединение. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, провокират конфликти и скандали. Не бива да се гневите. Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали. Ден за пост и въздържание от месна храна.

Овен 

Вие сте изпълнени с енергия и сте на пика на своята активност, но избягвайте да се претоварвате. Позволете си да се отпуснете емоционално и умствено. Оставете се на потока на живота и той ще ви отнесе там, където трябва.

Телец 

Не си губете времето за дреболии. Отидете в сладкарницата и се насладете на любимата си торта, излезте на кафе с любимите си приятели, пригответе любимата си храна ... поставете личното си удоволствие на първо място.

Близнаци 

Днес не е най-благоприятният ден. Може да се сблъскате с някои трудности. Склонни сте да надценявате силата си, понякога поемате нещо, с което не можете да се справите или давате обещания, които не можете да спазвате. Бъдете предпазливи.

Рак

Добре би било да се заемете с домашните задължения, промяна на интериора. Старайте се без необходимост да не ходите по магазините и да не посещавате обществени места, за да не се сблъскате с грубостта и агресията на околните.

Лъв

Ако сте твърдо решени на промени, без жалост прережете връзките, изгорете мостовете и пътищата за отстъпление. Това е и законът на Вселената: за да направите място за новото, трябва напълно да се отървете от старото. Денят е подходящ за това.

Дева

Това не е най-добрият ден за пазаруване и харчене на пари. Откажете се от шопинга. Ако някой от членовете на семейството започне да ви критикува, въздържайте се, не реагирайте на досадните забележки.

Везни 

Необходимо е да сте внимателни, тъй като може да се появят някои неочаквани неща. Отношенията у дома може да не са леки, защото сте предразположени към раздразнителност. По отношение на парите може да сте малко разточителни, но това няма да ви удари твърде сериозно бюджета.

Скорпион 

Ще сте подвластни на много изкушения, на които трудно ще устоите. Денят може да не премине спокойно, затова е добре да го прекарате в уединение. Ако не – тогава внимавайте какво казвате и правите, защото лесно ще се създадат конфликти около вас.

Стрелец

Бъдете днес практични и благоразумни. Въздържайте се от безсмислени спорове. В повечето случаи те не водят до нищо добро. Не влошавайте ситуацията с капризите си. Подхождайте отговорно към организацията на свободното си време. Време за почивка и релакс.

Козирог 

Ако ви безпокоят някакви проблеми, трябва да предприемете отговорен подход към решаването им, но бъдете сдържани и предпазливи. Изчакайте малко с вашите инициативи и най-важното, въздържайте се от изясняване на отношенията.

Водолей 

Най-добре е да прекарате времето си в уединение. На този ден се активират всички сили на злото и всеки човек преминава своеобразен тест за сила и издръжливост. Земните изкушения са особено силни.

Риби 

Изостря се чувственото ви възприятие към света. Днес ще натрупате много нови впечатления. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Промените в настроението ще са без съществена причина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ставам все по привлекателна за мъжете! Вече имам 200 буркана лютеница и 400 литра ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук