Дневен Хороскоп за 08 Септември 2015

0
Телци и Раци се разминават, Везни и Водолеи да не бързат с изясняване
Телци и Раци се разминават, Везни и Водолеи да не бързат с изясняване

Овен

Във вторник имате сложни делови задачи и смели идеи, нужни са ви повече съмишленици. Овните ще се мъчат да привлекат помощници, ала има реална опасност околните да се съгласяват привидно, а да гледат само своя интерес. Това е благодатна почва за клюки и интриги, така че бъдете нащрек. Ще уловите подобни опити и ще реагирате на мига, но не коментирайте другаде.

Телец

Този вторник сте готови и да се претоварите с делови ангажименти, да спорите и отстоявате идеите си, но Раци не са на ваша вълна. Телците да се овладеят, от разправията няма да имат полза, а ако околните въртят клюки и интриги – категорично следва да се дистанцират. В работата има трудности, но ако се съсредоточите и упорствате, после ще има на какво да ви завиждат, печелите.

Близнаци

Във вторник може би трябва да следвате чужди изисквания и идеи за работата, но това няма да ви е в минус. Част от Близнаците си откриват пропуски и е редно колкото се може по-бързо да наваксат, важно им е да запазят безукорен имидж в професионална и обществена среда. Други се чувстват претоварени с дела, а околните имат нужда от подкрепа, те на мига се отзовават. И печелите.

Рак

Този вторник оглеждате всеки детайл в работата си, едва ли ще слушате Телци да поемате и нови делови ангажименти Влиянията при Раците ще се чувстват и в четвъртък, да внимават сегашните проблеми да не ги направят дребнави. Много сте взискателни към околните, ако става дума за близки – и лесно се разочаровате. Защо, ще има и други възможности да изпълните желанията си.

Лъв

Вторник малко забавя деловите ви планове, в процеса на работа възникват доста трудности. Лъвовете не следва да разчитат на някаква подкрепа от колеги, познати и близки, в редица случаи даже няма да молят за съдействие. Ще има и други, те пък са се уповавали на обещана помощ, а хората бързо забравят думите си. Не се сърдете, ще се справите, а успехът ще си е само ваш.

Дева

Днес е нужно да уреждате по-внимателно куп административни, финансови и делови проблеми, не може да разчитате на презумпцията, че работите с много коректни професионалисти. Не че хората са лоши, но някои Деви се дразнят от слабата дисциплина, втори виждат откровени нарушения, трети ловят интриги. Намерете подход към всеки, та сътрудничеството да бъде леко и резултатно...

Везни

Във вторник искате да изясните деликатни въпроси, но от Водолеи не очаквайте подкрепа в тази насока. Пък и Везните сега могат да разчитат на добър развой в деловата сфера, отпадат техни стари грижи, приключват отдавнашни разногласия с партньори и клиенти. Мнозина имат подкрепа от шефовете и нещата им ще тръгнат леко и бързо, издържали са труден изпит.

Скорпион

Хубав вторник, макар че ако ви се отварят нови и нови възможности за изява и печалби, редно е да се поограничите. Група Скорпиони сега са отзивчиви и към проблемите на колеги, познати и близки, помагат с каквото могат и без да ги молят дълго. Е, натоварването ви е голяма и въпреки че свършеното ви носи радост и дивиденти, трябва да отделите време за отдих, семейството ви очаква.

Стрелец

За вас вторник е добър, но не бива да оставяте всичко само на щедрия късмет и съветите на околните. Стрелците имат хубави идеи за работа и развлечения, да си направят по-точен план за деня. Мнозина ще получат подкрепа от шефове или услуги от познати, хората ценят хъса им за напредък. Е, има и завистници, от които се дръжте по-далече. Ако има за уреждане лични неща, не отлагайте.

Козирог

Този вторник възникват куп делови проблеми, вероятни са неразбирателства с колеги, клиенти и даже приятели, които сякаш забравят колко много сте правили за тях в миналото. Козирозите да не се поддават на емоции, имат си и доста самостоятелни задачи, там да насочат внимание. Но все пак не е време да започвате мащабни нови неща. Бъдете по-пестеливи и грижовни към здравето.

Водолей

Във вторник не сте склонни да обсъждате делови въпроси, макар че Везни в кръга ви настояват. Водолеите да се съсредоточат в задълженията си, виждат пречки и усложнения, от които сами трябва и могат да намерят изход. Отклонете покани за купони, отложете пътища, а ако ядовете вдигат градуса на емоциите, гледайте да решавате с трезва глава. Усилията ви ще дадат плод.

Риби

Динамичен вторник, а и трудностите в работата не са малко, но вие намирате най-добрия изход от сложните ситуации. Доста Риби се учат да помагат като приятели и близки, които уважават. Едно, че ви носи радост, второ – възпира желанието ви да се занимавате с интригантите в екипа си, никак не кротуват. И трето, мнозина намират подходящи партньори за начинания, делата им вървят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари