Дневен Хороскоп за 07 Септември 2015

0
Телци и Риби подбират партньори, Лъвове и Везни не се плашат от трудности
Телци и Риби подбират партньори, Лъвове и Везни не се плашат от трудности

Овен

Сложно начало на седмицата – имате доста работа, а атмосферата в екипа като че ли не е съвсем доброжелателна. Овните да се пазят от интриги и клюки, пък и да не се изкушават да си го връщат на колеги и познати, които преди са им правили някакви номера. Упорствайте по задачите си, днес тихо и кротко ще постигнете повече и ще привлечете симпатии със сериозен подход към делата.

Телец

В понеделник Везни ви внушават, че няма защо да прибързвате със свой план, моментът не е подходящ за самостоятелни инициативи. Телците като Рибите да си подбират равностойни партньори за работа. Мнозина лесно се палят, но и бързо се отказват от начинанията, възникнат ли пречки. Успех ви чака след упорство и на път, а виждате ли триумфален край на един проект, гответе нов.

Близнаци

Чудесно начало на седмицата, в работата ви тръгва, стари усилия получават ласкателно признание. Много Близнаци имат тази радост и благодарение на подкрепа от роднини, но няма да си позволят да коментират семейни връзки и възможности пред случайни познати. Други пък са доволни от хармонията у дома, чувстват се силно насърчени за изява именно от най-обичаните си хора.

Рак

До петък се очертава доста работа, може да е по-рутинна или да остане неоценена. За Раците фактът не е приятен, но въпреки всичко ще се стараят подобаващо и за най-дребните наглед задачи. Това не може да не впечатли колеги и шефове, ще дойдат по-отговорни дела, ще има печалби. За момента не е уместно да пътувате, да флиртувате и да се разпилявате по много посоки.

Лъв

В понеделник ще карате и близки Везни да бъдат по-активни в работата си. Пречките наистина не са малки, но без усилия пък нищо няма да тръгне. Част от Лъвовете ще постигнат своето, заредени са с оптимизъм, не допускат днес околните да ги разколебават, да ги заливат с черногледство. Няма да ви навреди и повече предпазливост, понякога сте доволни и от по-ниско качество.

Дева

Все още е в сила съветът от миналия четвъртък да не се претоварвате. Сега Девите имат куп дела и направо се изтрепват, за да направят впечатление на шефове и клиенти, а не винаги успяват да постигнат желаното. Някои от знака пък се чувстват емоционално изтощени, по-мъчно уреждат неразбирателства вкъщи, а и с роднини. Днес не коментирайте, после ядовете ще се уталожат.

Везни

В понеделник вие и Телци сте склонни да не си давате зор извън рутинни делови задачи, а близки Лъвове изискват повече инициативност въпреки пречките. Везните да внимават, шанс не им липсва, но успехът зависи много от тяхната находчивост и повратливост. Де не се окаже, че са изпуснали печалби и постове, каквито не се предлагат всеки ден, с дребни служебни интрижки...

Скорпион

Труден понеделник, в службата са вероятни промени, може би се налага да мобилизирате цялото си спокойствие и реализъм, за да се справите с проблема. Скорпионите са предвиждали някакъв развой и каквото дойде – готови са да реагират правилно. Ще решите най-спешните задачи, но ако ще действате в екип, опознайте другите, анализирайте мотивите им и тогава се доверявайте.

Стрелец

Нова седмица – нов късмет за работа и за флиртове за вас и Козирозите. Група Стрелци се палят от най-различни бизнес идеи, направо са готови да тичат в противоположни посоки. Я по-кротко, знаете: ако не бъдете бдителни, мъчно ще избегнете трудности, ядове с клиенти. Можете да определите приоритетите си, после да говорите за услуги и сътрудничество. Дадете ли дума, изпълнете я.

Козирог

Този понеделник Стрелци ви подтикват да се включите в делови екипи, макар че трябва да балансирате настроенията и мненията на другите. Козирозите имат идеи и за самостоятелни инициативи, но точно да преценят дали са ги подготвили, имат ли условия за пълноценна реализация. Ако не – по-добре изчакайте. И с партньори ще действате така, както смятате за най-правилното.

Водолей

В понеделник се хващате здраво за работа, никакви пречки не могат да ви уплашат. Е, Водолеите да бъдат по-бдителни, не всичко ще става по тяхното желание, но равносметката им за деня определено ще бъде положителна. Предстоят изненадващи срещи със стари познати и колеги, може да се отвори чудесен шанс за изява и печалби, някои получават даже административен пост.

Риби

Този понеделник е добре вие и Телци да работите в екип, можете да се допълвате и да си помагате. Иначе Рибите май изпадат в дребнавост, обиждат се от неща, на които не следва да отделят много внимание. Така е, имате разни възможности за изява, но доста се чудите с коя да се хванете и околните не реагират положително. Бъдете по-строги към себе си, но и по-оптимистични.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари