Днес ще пръскат срещу комари в община Русе

0
Нови пръскания срещу комари в Русе и населените места от общината
Нови пръскания срещу комари в Русе и населените места от общината

Нови пръскания срещу комари в Русе и населените места от общината

На 12 юли, сряда, от 21:00 до 00:30 ч. ще се проведат наземни третирания срещу комари на територията на селата Бъзън, Басарбово, Ястребово, Семерджиево, Червена вода, Хотанца, Тетово и Ново село. Обработени ще бъдат и кварталите Средна кула, Образцов чифлик и ДЗС.

На 13 юли, четвъртък, от 21:00 до 00:30 ч. ще се извърши дезинсекция на територията на Русе.

При третирането ще се използват сертифицираните за употреба от Министерството на здравеопазването препарати „Ротрин 100“ и „Цитрол“. Технологията на дезинсекция включва използването на агрегати, които разпръскват както топъл аерозол за димна обработка, така и студен аерозол, който е под формата на микроскопични капки и е почти невидим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    11 89 g 23g
    Se bi mina zavet xaa☠️🕳️💚👍👀🚣💩🦿🖤🧑‍⚖️💯💔🦿👽🤽👽🧑‍💻👄👏👄👄👏👏😃🦸🦸👍🕳️🕳️💚💚🕳️🤸🤸🤸🏋️🏃🧍🚶🏋️🤼🏊🤽🚣🏄🏊🧚🧚🧚🥷🥷🧑‍🎄🥷🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼💃💃🏝️🏞️🔥🌋⚡⚡☔🌪️🌪️🌪️🌍🌏🪐🪐🌎🌭🍗🌮🍲🥙🔪🔪🫖🫗🍵🫙🥤🧊🥢🥢xxxx
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари