Днес се даде ход на делото! Цецо ще бъде "сготвен"!!!!

0
Чикагото: В България закона за бедните е един, за богатите друг.
Чикагото: В България закона за бедните е един, за богатите друг. Видео: Венцислав Ангелов

Здравейте Скъпи Приятели......!!!!!

Ако тези , които ни натикваха по арестите , унижаваха като ни отнемат нашите граждански и човешки права си мислят , че старата песен ще продължава на нов глас...няма да я бъде...!!!! Спешни промени в НК и НПК за всички ония - съдии, прокурори и следователи , които участват в поръчкови и корупционни схеми..!!!
Днес се проведе първото съдебно заседание срещу моя син - Цветан Бонев, който в съдебна зала е казал " Всички сте оплетени като свински черва...

Корупцията е тука в съдебните зали....В .България закона за бедните е един , за богатите друг.....В България , закона не е закон, правото не е право...!!!!!! Тези човешки казани слова са вбесили съдийката Ралица Русева от Русенски Районен Съд...и Окръжна Прокуратура повдига обвинение на Цецко Бонев в едро хулиганство по чл.325 от НК..!!!

Днес се даде ход на делото...Цецо ще бъде сготвен..!!!! .Но.....!!! Цецо, както и мен е жертва на Съдебната Система и утре ще бъде палач на тези, които сега определят неговата съдба...!!! ВСИЧКО предстои да се СЛУЧИ..!!!!

Източник: Венцислав Ангелов
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари