Днес не вземайте решения!

0
Периодът е опасен
Периодът е опасен

Луната продължава да е в знак Скорпион, където ще остане до 01:30ч на 29 май. 

Периодът е напрегнат и опасен. Това прави хората по-емоционални, подозрителни, обидчиви, критични, саркастични и манипулативни. Тази енергия действа на подсъзнанието на човек, пробужда странни предчувствия и лишава от способността да се контролират емоциите.

Не трябва да се вземат решения, особено прибързани, защото те идват от депресивни мотиви и печални мисли. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна. Добре е бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най-добре е, ако е свързан с кръвна връзка с детето.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

12 лунен ден продължава до 18:40ч. и обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Не трябва нищо да се започва и предприема в този лунен ден, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни.

Нужно е да се вслушваме повече в своите усещания, а не да ги анализираме. Не е необходимо да се проявява бързане, припряност, а всичко да се остави да следва естественият си ритъм. Избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се оплаквате. Може да заседнете за дълго в това състояние.

Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Не допускайте да изпитвате гняв, никакви отрицателни емоции, да няма спорове. Точно обратното, следва да се стремим към покой, уединение, любов към всичко, което ни обкръжава.

Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови.

13 лунен ден започва от 18:40ч и продължава до 19:42ч на следващия ден.

Ден за получаване на нова информация, за натрупване на нови знания. Ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Ще трябва да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Период, в който можете да правите сега корекции и внасяне на поправки.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за обмяна на нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури.

В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате вече по-обилно, защото 13 лунен ден е ден на яденето. Добре да се консумира жива храна - плодове и зеленчуци. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Добре е да се храните в колектив - в семейството, с приятели. Може да посетите ресторант.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен /новаторски/. 13 лунен ден е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание в този ден или ако изпитвате умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Днес можете да се подстригвате през целия ден, но след 18:40ч не ходете вече във фризьорски салон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари