Днес е един от най-силните енергийни дни

0
Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна
Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна

Луната е в знак Козирог до 19:57ч на 23 август.

През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Период за рутинна работа. Не е най-доброто време за взаимодействие с началството и с държавните структури. Вероятно ще има задръжки и препятствие в делата. От друга страна е благоприятно за планиране и дългосрочна работа. Уязвима е костната система. Ако не е спешен случая, не се препоръчва да лекувате и вадите зъби. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Доминиращ е 11 лунен ден, който започва от 17:10ч на 21 август и продължава до 17:59ч на 22 август

Един от най-силните енергийни дни.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Не се препоръчва пасивен начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Повече представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивния умствен труд, при който се изисква концентрация на вниманието. Подходящо е за начало на гладуване. Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Да се избягват спорове и скандали. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството, към партньора си.

Секс - Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва. Разрешен е секса, но само ако е по взаимно желание и трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. На този лунен ден не позволявайте да се създаде напрежение между вас и близкия човек. По-добре покажете загриженост, направете подарък, покажете любовта си. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е един от най- добрите дни за зачеване.

Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Сънищата нямат никакво значение.

12-ти лунен ден, който започва от 17:59ч на 22 август и продължава до 18:42ч на 23 август обикновено преминава мирно и спокойно.

Днес е 5 слънчев ден – В никакъв случай не трябва да се безделничи. Не тръгвайте на далечно пътуване, не правете покупки, не приемайте подаръци. Не трябва да се гладува. Ден за мир и прошка. Добре е нещо да правите, да работите с ръцете си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари