Дмитрий Песков: Германия е на път да влезе в остра конфронтация с Русия

0
Кремъл обвинява Германия във враждебност
Кремъл обвинява Германия във враждебност Снимка: РИА новости

Кремъл обвинява Германия във враждебност

Прессекретарят на руския президент Владимир Путин, Дмитрий Песков заяви днес, че Кремъл обвинява Германия във враждебност, предадоха ДПА и ТАСС, предаде БТА.

"За никого не е тайна, че Германия е на път да влезе в остра конфронтация с Русия", каза Песков и определи всеобхватния план за отбрана на Германия като опит за сдържане на Русия. Заради враждебното отношение на Берлин Москва ще разгледа внимателно тези планове, добави той.

Началникът на командването на Бундесвера за вътрешна отбрана генерал-лейтенант Андре Бодеман разказа пред ДПА в Берлин за новия оперативен план на Германия, който ще определи как да се предприемат съвместни действия в случай на напрежение в региона. Очаква се той да бъде представен до април, като ще предвижда действия на силите за сигурност, организациите и промишлеността, отбелязва ТАСС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    до 7
    Ако макетата влязат у нас с танковете и оръжията, които им подарихме , ще е супер. Така или иначе София забърка всичко и определено не ни трябва.|:)
  • 2
    7
    не знам за германия
    ама ако макетата решат да влязат у нас, ще ни прегазят за ден-два! Щото сичкото „патриот“ ще изчезне с 200 зад граница!
  • -1
    6
    До петия путлеропетек
    Ватниците ще се разходят до Берлин, ама няко друг път. Не и през това хилядолетие. Нека първо излязат от робовладелческия строй в който все още се намират, и тогава ще видим. А и не знам защо, след като Империята на злото спечели Вотарата световна война, а Германия я загуби, защо така брутния вътрешен продукт на Германия е по-голям от този на Блатная. Защо всеки иска да отиде в Германия, а не в РуZZия. Защо всеки иска да кара немска кола, а не руски Москвич, който се оказва, че ще е сглобяван в Китай.
  • 0
    5
    Хм,
    Те, руснаците, освен до Харков и Киев могат да се разходят с танковете и до Берлин, не е като да не са го правили!
  • 1
    4
    Към РУК за Ръша
    Я тоя рук си го бутни в кафявият инфоцентър преди баня най добре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари