Дмитрий Медведев: Русия ще има още нови региони в Украйна!

5
Русия ще продължи специалната военна операция, докато не унищожи нацисткия режим в Украйна, заяви той
Русия ще продължи специалната военна операция, докато не унищожи нацисткия режим в Украйна, заяви той Снимка: © РИА Новости / Алексей Никольский

Победата от специалната военна операция ще бъде наша

"Русия ще продължи специалната военна операция, докато не унищожи нацисткия режим в Украйна и не освободи изконно руските земи".

Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в публикация в Telegram, цитирана от ТАСС и агенция Фокус.

"Специалната военна операция ще продължи, докато нацисткият режим в Киев не бъде напълно унищожен и изконните руски територии не бъдат освободени от врага“, е написал той. "Победата ще бъде наша. И ще има още нови региони в Русия", е подчертал Медведев.

Публикацията е посветена на първата годишнина подписването на указа от руския президент Владимир Путин за "анексиране“ на четири украински региона.

Медведев е посочи, че "преди година на референдуми жителите на тези територии са взели съдбоносно решение - да бъдат с отечеството си. Този ​​избор се превърна в символ не само на възстановяването на историческата справедливост, но и на единството на руския народ, неговата колосална воля и самоотверженост", уверен е заместник-председателят на руския Съвет за сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Мустафа
    Ще ги проваш ли лично, за да си сигурен, че работят добре?
  • -1
    5
    Советский человек
    Наемам издържливи педали срещу конкурентно заплащане, пристижна работа на терен (Дмитрий Медведев), срок -до забременяване на Митя. Желаещите да заповядат в руското консулство в Русе за издаване на работна виза понеделник-петък между 9-17ч.
  • 0
    4
    112
    Пак ти е дошла повече водката Другарю Медведев ! Айде намали малко ,Де !
  • 0
    3
    русенец
    Китай ще има нови региони в Сибир. Япония ще има нови региони в Курилите, а може би целите Курили. Интересно колко ли нови републики ще се появят. Видя се на какво е способна "самая могучая и непобедимая".
  • 7
    2
    русенец
    Наясно съм, че Украйна няма да я има.;)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари