Дмитрий Медведев: Масираните удари по Украйна са само началото

0
Русия трябва да отговори на украинската атака срещу Кримския мост с “директно унищожаване на терористите”, заяви Медведев
Русия трябва да отговори на украинската атака срещу Кримския мост с “директно унищожаване на терористите”, заяви Медведев Снимка: Екатерина Штукина / ТАСС

Русия трябва да отговори на украинската атака срещу Кримския мост с “директно унищожаване на терористите”, заяви Медведев

Нанесените днес по Украйна масирани удари бяха “първият епизод”, заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев и призова за пълен демонтаж на украинското политическо ръководство, съобщи Франс прес, предава Министерството на отбраната.

“Първият епизод беше изигран, ще има и други”, написа той в Телеграм след заседанието на съвета, председателствано от президента Владимир Путин. “От моя гледна точка (целта) трябва да е пълен демонтаж на политическия режим в Украйна, добави Медведев. Според него “украинската държава в сегашната си конфигурация, тази на нацистки политически режим, ще представлява постоянна, пряка и ясна заплаха за Русия.

Освен това Медведев заяви в интервю за журналистката Надана Фридрихсон, публикувано в нейния канал в Телеграм, че Русия трябва да отговори на украинската атака срещу Кримския мост с “директното унищожаване на терористите”. “Както е прието в света. Това очакват руските граждани”, добави руският политик, цитиран от ТАСС. Според Медведев “клиентът и извършителят на престъплението е несъстоялата се държава Украйна, а самото нападение “е терористичен акт и диверсия, извършена от престъпния киевски режим”. “Всички доклади и заключения са направени”, подчерта заместник-председателят на руския Съвет за сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    джо бидон е дементен
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • 3
    8
    до 7
    А ти какви задници лижеш, че си такъв един успешен, макар и потресаващо тъп?:) Кажи, бе лайно! Не ме дръж в напрежение!:) Дейба и тъпата ти селска пръчка, дейба!
  • 0
    7
    хахаха
    русенец пак ли лижеш руски гъзове бе неудачник....
  • 0
    6
    ...
    Браво ! В същия дух, по-мощно и безпощадно обстрелване. Българският народ е с Русия.
  • 3
    5
    Е , има и малко шпионство
    и няколко осъдени и екзекутирани на смърт за това от американците , но за комунизъма всичко трябва да дадем. И жизнь , тоже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари