Дмитрий Медведев: Европейските санкции за Русия нищо няма да променят

2
В „Туитър“ той предупреждава, че Русия може да национализира собственост на европейци и американци
В „Туитър“ той предупреждава, че Русия може да национализира собственост на европейци и американци

Той предупреди, че Москва може да национализира собственост на европейци и американци

Европейските санкции за Русия няма да променят абсолютно нищо, твърди бившият руски президент Дмитрий Медведев. В „Туитър“ той предупреждава, че Русия може да национализира собственост на европейци и американци, предаде bTV 

Именно в рамките на европейските санкции обаче Франция задържа руски кораб в Ламанша. Той е превозвал автомобили в посока Санкт Петербург.

Според френските власти най-вероятно принадлежи на компания, която попада в пакета от европейски санкции. Информацията е потвърдена от руското посолство в Париж, което незабавно е поискало обяснения от френските власти.

Протестни демонстрации се проведоха днес в много европейски столици срещу инвазията на Русия в Украйна – в Париж, Берлин, Лондон, Мадрид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Мунчо
    Ало, Мечков, и на тебе, както на наш Тиквомир, никой не вярва.
  • 0
    5
    Лесовъд
    От дърветата, не виждаме гората. Русия бе притисната в ъгъла. Нямаше къде да шава. Притисната не от ЕС и заводите на Рено. Беше притисната от САЩ. И сега следват последствията. Те са за Русия и ЕС. Не за САЩ. Идея си нямате какви кинти ще правят щатите от втечнен газ тепърва.
  • 1
    4
    до 3
    Може ве ПИЧ Щом казваш ... Национализирай примерно заводите на Рено. След 4 петилетки ми се обади да ми каже колко рена си произвел в Русия. Записвам си и ще чакам ;)
  • 1
    3
    Отегчен
    Значи, американската доктрина е :"Защитаваме всеки американски гражданин без значение в коя точка на света е". И що пък и руската да не е такава? Ще блокираш сметките на руски гражданин в Англия, що пък да не се блокират сметките на англичанин в Русия? И предвид колко американски, английски и европейски бизнес има в Русия, мазалото ще е зловещо.
  • -4
    2
    АAh
    Ръка да му целуват на Путин всичките западни лидери, до вчера протестите бяха срещу техните ковид-ограничения/мерки и ваксинации и столчетата им щяха да изстинат предсрочно на всичките - до един. Спаси им зад.ни.ците "лошият" Путин на всичките.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари