Директорът на СДВР връчи грамоти на двама седмокласници за проявена доблест, честност и доброта

0

Любомир Николов​: Благодаря ви, момчета. Вие извършихте добро дело

Главен комисар Любомир Николов, заедно с началника на отдел „Охранителна полиция“ в СДВР, гостуваха днес на ученици в столична гимназия. Поводът за срещата беше доблестната постъпка на двама седмокласници, които преди няколко дена намират портфейл в района на метростанция “Вардар“ и без колебание го предават на униформените.

"Благодаря ви, момчета. Вие извършихте добро дело и върнахте усмивката на човек, изгубил парите си", с тези думи главен комисар Николов се обърна към седмокласниците и в присъствието на техните съученици и класния им ръководител, им връчи грамоти.

Директорът на СДВР изрази убеденост, че проявената честност и доброта на двамата ще е пример за целия клас. Момчетата получиха и сувенири за спомен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари