Динко: По 500 лева им давам на полицаите от Казанлък. Ще ги взема на работа!

19
Аз правя евала на тия момчета, такива хора трябват на България
Аз правя евала на тия момчета, такива хора трябват на България

Още един пълен смях“, така започна ямболския ловец на бежанци Динко своя коментар за екшъна, разиграл се преди дни в Казанлък.

Как може полицаи да хванат някакъв наркоман, който по време на гонка, ако е минало дете щеше да мине отгоре му. Те са го задържали и са му изпънали два шамара и хората виновни.

Ами аз да бях го хванал, щях да му счупя краката и ръцете. И какво щяхте да направите, да ме дадете на полицията, за това, че съм набил някакъв наркоман! Този наркоман пласира наркотици на вашите деца.

Аз правя евала на тия момчета, даже ще им дам по 500 лева комисионна. Моята дума на две не става.

За това че са хванали един прост, грозен, долен наркоман, и ще им показва среден пръст през стъклото. Аз тези момчета ще разбера кои са и дори и да ги изгонят, аз ще ги взема на работа.

Ето такива хора трябват на България, не такива, които физическо не са играли през живота си и се мислят за голяма работа. Евала момчета аз ви подкрепям“, завърши Динко.

Припомняме, че екшънът се разигра в Казанлък преди дни. Полицейски патрул, залови дрогиран шофьор, опитал се да избяга. При залавянето му, полицаите нанесли побой над мъжа, като те вече са отстранени от работа. А виновникът е задържан в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари