Димитър Продромов-Папицата и Петър Колев са нападнали русенеца в Поморие

2
Двамата са известни на полицията местни гангстери
Двамата са известни на полицията местни гангстери

Двамата са известни на полицията местни гангстери

Поморийските гангстери Димитър Продромов – Папицата и Петър Колев отново се проявиха. Двамата небезизвестни крими герои нападнаха и заплашиха 47-годишен мъж от Русе, пише Флагман. Пострадалият се оплакал в полицията вчера вечерта, че малко по-рано в района на централната поморийска улица е пресрещнат от двама мъже, единият от които познавал визуално. Те поискали връщането на паричен заем, взет преди около две години.

След нанасяне на удари с юмруци в задната част на главата и по тялото на русенеца, му е отнета чантичка с документи, като след неколкократни спречквания по пътя към банкомат, за да се изтегли исканата парична сума, 47-годишният мъж успял да избяга и алармира полицейските служители.

В резултат на бързите и целенасочени действия са установени и задържани извършителите на деянието – това са двама криминално проявени поморийци – 28-годишният Димитър Продромов – Папицата и 34-годишният Петър Колев. Работата по случая продължава.

Досието на Папицата е доста солидно. То датира от 2018 г., когато бе задържан като участник в организирана престъпна група, измъчвала ученик да пласира дрога.

В края на август миналата година Димитър Продромов отново се появи в криминалната хроника. Този път като жертва. Бившият затворник Георги Николов – Ушатия за малко да го убие на място след удар с нож на милиметри от сърцето. Кървавият екшън се разиграл заради повредено БМВ в Поморие.

И въпреки че тогава бе на косъм от смъртта, очевидно Папицата не си е взел поука и предпочита да остане докрай като част от гангстерския контингент в Поморие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Рушлямски трол
    Явно в 10 часа застъпи тъпия мутрофански трол с моментали 4-5 тъпи коментарчета! Явно е закъсало педалчето рушлямско за копейки! Пхахахаха
  • -1
    5
    До трол номер 4
    Че си анално разпран гей е ясно, ама нещо много си се възпалил - някой бежанец отказа да те оправи защото смърдиш повече и от него ли ?
  • -6
    4
    До трол номер 3
    Аз и сега получавам от тъпата ти рушлямска майка-кеф ти свирка, кеф да й пръзна насрания гъз! Скоро и ти ще си го получиш българския и украинкия до макарите, жалкарче! _)_
  • -8
    3
    До кометар номер 2
    И ти ще си го получиш от същия този Путин, както си го получиха Немцов и Навални, само почакай...
  • -16
    2
    Путлер капут!
    Някакъв руZZнак нападнал българин! То един такъв изкукал нападна цяла суверенна държава, но ще си получи заслуженото в Хага!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари