Димитър Недев: Изкопът е бил обезопасен с оградни пана. Въпреки това назначихме проверка

2
Правят скенер на пострадалата жена в УМБАЛ "Канев"
Правят скенер на пострадалата жена в УМБАЛ "Канев" Снимка: БТА

Правят скенер на пострадалата жена

Възрастна жена пострада при падане в изкоп на централен булевард в Русе. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Сигнал за инцидента е получен в полицията около 8:00 часа тази сутрин. Той е подаден от работниците на строителния обект, който е част от изпълнението на ВиК-проекта в града. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ. Жената е извадена от изкопа и откарана с линейка в Университетската болница "Канев".

"81-годишната жена е приета в Спешното отделение с травми по крайниците, но без опасност за живота. При първичния преглед пострадалата е показала признаци на дементно състояние. Направен ѝ е скенер, за да се установи има ли тежки травми по крайниците", съобщи Стела Кръстева от пресцентъра на лечебното заведение, предава БТА.

Причините за инцидента се изясняват.

Извадиха пострадалата жена от ямата на ВиК, спорят била ли е обезопасена - ВИДЕО

Заместник-кметът по комунални дейности на Русе Димитър Недев коментира пред БТА, че изкопът е бил обезопасен с оградни пана. "Въпреки това назначихме проверка. Тя трябва да установи дали има промени в приетата временна организация на движение в района, както и дали обектът е бил добре обезопасен", каза Недев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Защо
    А може и да е бил добре укрепен, но все пак да е преместила оградата и влязла вътре. Друг е въпроса какво прави там. Пешеходна пътека ли има там или е търсила някой или нещо? До колкото си спомням там се движат автомобилите, а отскоро и те не се движат там, тъй като има изкопни работи.
  • -1
    1
    Моя милост
    Щом е успяла да падне в трапа значи , че не е бил надеждно укрепен. Може би е имала дарба на спортист от дисциплините овчарски скок
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари