Димитър Манолов: "НПО бизнесът" у нас е преминал разумната граница

0
С какви пари се издържат неправителствените организации /НПО/?
С какви пари се издържат неправителствените организации /НПО/? Снимка: БГНЕС

"Бившият социален министър Бисер Петков беше на дулото на топа още от миналата година, при скандалите които се разиграха с майките на деца с увреждания." 

Това съобщи Димитър Манолов от КТ Подкрепа в студиото на предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3. 

"Насъбраха се няколко теми за отстраняването на бившия социален министър. Смятам, че има няколко неща за които не е чак толкова виновен, например изплащането на пенсиите, но не съм сигурен че има конкретно нещо, за което го отстраниха", допълни той.

"Петков е академичен човек и политическите игри не са му в натюрела. Новият социален министър Деница Сачева познавам много отдавна и смятам, че тя е човек, който е компетентен, има много познания, била е в Министерство на труда , след това здравеопазването и образованието. Има широк обсег от теми. Нямам впечатлението, че й е присъща джендър идеологията, както се твърди напоследък, заради анкетите, които бяха пуснати в училищата.", поясни Манолов.

"Закона за социалните услуги има твърде много пороци, особено свързаните с хората с увреждания, отнемането на децата, както и с НПО-тата. Този НПО бизнес, който се развива не само у нас е преминал разумната граница. Вие знаете ли НПО, което да не се издържа с други пари, които не са правителствени", запита Димитър Манолов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари