Димитър Илиев: Не само аз, цялото правителство ще подаде оставка утре

2
Министърът заяви, че в политиката и в спорта решенията трябва да се взимат с мисъл за хората
Министърът заяви, че в политиката и в спорта решенията трябва да се взимат с мисъл за хората Снимка: БГНЕС

Министърът заяви, че в политиката и в спорта решенията трябва да се взимат с мисъл за хората

"Не само аз, цялото правителство ще подаде оставка утре. След това - не знам, ще видим. Нямам никакви очаквания. За мен е важно и в политиката, както и в спорта да се взимат решение с мисъл за хората. Това всъщност е политиката - мисъл за хората", това заяви министърът на младежта и спорта Димитър Илиев след срещата за обединението в българския шахмат.

Доц. Димитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти най-престижното автомобилно състезание в страната – Рали България. Започва своята кариера през 1994 г. През 2013 г. обявява, че се отказва от спорта и се отдава изцяло на преподавателска дейност. Доц. д-р Димитър Илиев е преподавател в катедра „Технически и ледени спортове“ в НСА “Васил Левски”, сектор „Автомобилен и мотоциклетен спорт“, предава БНР.

Експерт е в пътната безопасност. През годините това се превръща в негова кауза. Димитър е и основател на първата академия по безопасно шофиране, като годишно предава своя опит на над 2000 човека. Обича природата и често спортува в планината. Владее английски, немски и италиански език.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    чичомиткобрат
    https://i.ibb.co/fGDdCRw/image.png
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари