Димитър Главчев ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет

0
Срещата на държавните и правителствените ръководители ще се проведе в Брюксел
Срещата на държавните и правителствените ръководители ще се проведе в Брюксел Снимка: БГНЕС /Архив

Срещата на държавните и правителствените ръководители ще се проведе в Брюксел

Министър-председателят Димитър Главчев ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет на 17 и 18 април в Брюксел.

Държавните и правителствените ръководители ще обсъдят новия пакт за европейската конкурентоспособност, отношенията ЕС-Турция, ситуацията в Украйна и в Близкия Изток, съобщават от пресслужбата на Министерски съвет.

В сряда в белгийската столица премиерът Димитър Главчев ще присъства на прием за членовете на Европейския съвет от Негово величество краля на белгийците Филип I.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    123
    Кралят на белгийците, сякаш кралят на някакво супер голямо чудо. А всъщност става дума за умирисана територийка, която с кола се прехвърча за 2 часа, а самите белгийци са един жалък, студен и нещастен народец, който в миналото е пролял не една или две реки от кръв при колонизирането и окупацията на чужди територии. От африка са изкрали умопомрачителен брой абанос, слонова кост, злато, диаманти и разбира се роби, които да им копаят каналите и да работят на върлищата в тецовете. По тази причина белгия има пари сега и има инфраструктура. Ало има глупаци които я превъзнасят да се замислят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари