Димитър Ганев: ПП е опряла електорален пистолет в челото на "Демократична България"

0
Ако въобще има някакви шансове за съставяне на правителство, те са в третия мандат, каза политологът Димитър Ганев
Ако въобще има някакви шансове за съставяне на правителство, те са в третия мандат, каза политологът Димитър Ганев Снимка: БГНЕС

Ако въобще има някакви шансове за съставяне на правителство, те са в третия мандат, каза политологът Димитър Ганев

В челото на "Демократична България" е опрян електорален пистолет от "Продължаваме промяната". Това заяви политологът Димитър Ганев пред bTV. Според него, ако ДБ подкрепят правителство на ГЕРБ, "Продължаваме промяната" ще изземат електората на градската десница.

Ако въобще има някакви шансове за съставяне на правителство, те са в третия мандат, каза политологът Димитър Ганев за възможността за съставяне на правителство за рамките на 48-ото Народно събрание.

За да има възможност за реализация на правителство, трябва да има радикална промяна в политическата ситуация в страната, коментира Ганев, според когото ако не се постигне това няма да се състави правителство и с последната папка. Според него вероятно ще трябва да се мине през още един цикъл от избори.

Според Ганев по-интересният въпрос е кой не е в изолация.

"Продължаваме промяната" започва да лежи само и единствено на подкрепата на "Демократична България", посочи политологът и добави, че лагерът на ПП трудно могат да посочат нов лагер за управление. Този блок, който заявявал алтернатива на управление на ГЕРБ, вече не може да даде различна алтернатива, смята Димитър Ганев.

Той посочи, че задача номер едно на ГЕРБ от 2021 г. е излизането от политическата изолация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари