Диана Николова: Бях бременна, а той ме блъскаше в мебелите

1
Заплашваше ме, че ще ме заколи пред сина ми
Заплашваше ме, че ще ме заколи пред сина ми Видео: NOVA

"Бях бременна в третия месец, а той не спираше да ме блъска. Блъскаше ме в мебелите в хола. Изпитвах огромна болка. Не спираше да ми повтаря колко хубаво изглеждам с размазания от сълзите ми грим."

Това сподели в ефира на NOVA моделът Диана Николова.

,,Заплашваше ме с нож. Заплашваше ме, че ще ме заколи пред сина ми. Една вечер ме хвана ме за врата, опря до гърлото ножа и ме попита Ти къде беше?. В онзи момент не спирах да си повтарям, че трябва да се успокоя. В такива случаи не знаеш какво можеш да направиш. Не можех да избягам, взе ми телефона. Не исках да крещя, защото се страхувах, че ще ме накълца с ножа'', разкри още Николова.

,,Това не е обич. Ако обичаш един човек, ще му дадеш свобода. Не спираше да ми казва, че аз съм само негова и че ще съжалявам, ако някога го напусна'', каза тя.

,,Постоянно се оглеждах, щом го напуснах. Беше ме страх, сънувах кошмари. Очаквах да ме залее с киселина, както се заканваше. Не сме се виждали от 4 години и предпочитам да не го виждам повече. Не искам да бъда жертва. Аз съм жена, която се е преборила с тия неща. Моята грешка бе, че чаках твърде дълго и твърде дълго му вярвах. Но хората не се променят'', завърши Диана Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари