Днес дават четири филма по русенските кабеларки

6
Вземете си пуканки, защото неделната киновечер се очертава да бъде много интересна
Вземете си пуканки, защото неделната киновечер се очертава да бъде много интересна

Днес може да гледате четири филма, излъчвани пряко от Русе.

- Парцалената кукла; 
- Червеният екзекутор;
- Патриотът от Сен Мàртен;
- Дамата в синьо;

Вземете си пуканки, защото неделната киновечер се очертава да бъде много интересна.

Първи пред урната в 10:00 часа застана кандидатът за кмет от местна коалиция ВМРО - БНД /НФСБ/ Галин Григоров, който гласува в ОУ „Ангел Кънчев“.

„Гласувах за добрата промяна в нашия град, за едно добро отношение към управлението към всички русенци, за това бизнесът и гражданите на Русе да имат равни права“, заяви Галин Григоров.

В 10:30 ч в секцията си в ОУ „Братя Миладинови“ своето право на глас упражни кандидатът на ГЕРБ Диана Иванова. Тя бе придружавана от съпруга си. „Гласувах за това Русе да стане един по-подреден, по-европейски, по-модерен, по-съвременен наш дом – на всички русенци, на всички граждани на Русе, защото аз съм убедена, че от утре русенци ще управляваме града. Надявам се всичко това да стане с една по-висока избирателна активност, това беше и посланието – да сме активни, да знаем, че нашият глас е значим и той винаги ще бъде“, каза Диана Иванова.

В 11 ч в ПГ по механотехника гласува кандидатът от местна коалиция СДС Елеонора Николова. „ Ние винаги гласуваме с надежда, иначе няма да гласуваме. Винаги очакваме по-добро, винаги се надяваме на по-добро. В този случай е същото“, сподели Елеонора Николова.

Кандидатът на местна коалиция „БСП за България“ Пенчо Милков дойде в секцията си в СУ „Възраждане“, придружен от съпругата си и тримата си сина. „Гласувах за това Русе от догонващ град да се превърне в град за пример. Както го казах многократно, това е възможно. Гласувах за промяната на града ни към много по-добро. Надявам се достатъчно брой хора да излязат да гласуват, за да може всичко това да се осъществи“, каза Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари