Диана Димитрова: Надявам се, че с новия главен прокурор моят случай да бъде решен справедливо

0
Актрисата разказа шокиращи подробности около разследването по обвинението ѝ за нанесен побой от актьора Юлиан Вергов
Актрисата разказа шокиращи подробности около разследването по обвинението ѝ за нанесен побой от актьора Юлиан Вергов Видео: Актуално

Актрисата разказа шокиращи подробности около разследването по обвинението ѝ за нанесен побой от актьора Юлиан Вергов

"Надявам се, че с новия главен прокурор моят случай да бъде решен справедливо", сподели Димитрова пред Актуално. Актрисата е категорична, че независимо кой ще заеме поста на Иван Гешев, най-важното е да възтържествува законността. "Надявам се на основата на новите факти да се образува досъдебно производство", сподели още Димитрова.

Сегашният наблюдаващ прокурор Иво Боев е определил гримьорката Велина Павлова като "ключов свидетел". Именно нейните показания, че Диана Димитрова е политнала върху закачалки с дрехи, а не е била бита и блъскана в стената, свалена на пода и ритана с кубинки от Юлиан Вергов, както описва самата Димитрова, стават формалният повод за отказа на прокуратурата да образува досъдебно производство.

"Съвсем ясно се вижда, че Велина Павлова не иска да говори. Но тя трябва да има предвид, че едно е да влезеш в стаята на криминална полиция и да кажеш версията си, друго - да застанеш пред съда, когато знаеш, че за лъжесвидетелстване законът предвижда от една до пет години затвор", сподели още Димитрова пред Любо Жечев.

Актрисата за първи път заяви официално, че преди побоя, в който обвинява Вергов, двамата са имали любовна връзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    😭😭😭😭
    Спри се бе моме Явно много ти липсва Вергов На лягане на ставане все за него мислиш Май ако.е имало бой си си го заслужила Пиявица
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари