Деви, не носете пари с вас - денят крие рискове от измами

0
Деви, не носете пари с вас - денят крие рискове от измами

Овен

Негативите на деня ще оказват влияние и на вас. И вие като много други сте предразположени към конфликти, затова бъдете избирателни в общуването и се обграждайте с приятни хора. Бъдете обективни и по възможност говорете по-малко, без да очаквате похвали и насърчителни думи от другите.

Телец

През деня е препоръчително да се въздържате от активни действия, за да не изразходвате енергията си напразно. Довършете започнатото и се радвайте на постигнатото. Имайки предвид това, ще се обогатите с повече добри мисли, ще се сближите с роднините си и ще стабилизирате позиции там, където това е важно за вас.

Близнаци

Избягвайте риска и по-често се съобразявайте с обстоятелствата, без да претендирате за надмощие. Не се възгордявайте, дори и фактите да са във ваша полза и интерес. Съсредоточете се върху текущите си задачи и не се разпилявайте в много посоки.

Рак

Старайте се да живеете в смирение, без да търсите предизвикателства и публичност на делата си. Отложете важните разговори и начинания за по-добро време и организирайте работата си, за да се справите с планираните задачи. По силите ви е да преодолеете объркването, ако такова се появи.

Лъв

Потиснете желанието си да се похвалите, колкото и основателни да са мотивите ви, днес рискувате да настроите околните срещу себе си. Контролирайте егото си и се съсредоточете върху най-важното, разпиляването на енергията може да ви струва много. Отложете важните разговори и срещи.

Дева

Внимателно подбирайте хората, с които общувате, защото денят крие рискове от измами, не носете пари в себе си. Отложете договарянията и финансовите операции. И не започвайте нови начинания, а се съсредоточете върху рутинните си и планираните занимания.

Везни

През деня, неблагоприятен откъм енергийни въздействия, търсете компанията на приятни и добронамерени хора. Разговорите в семеен кръг ще водят до конкретни решения и действия и няма да се разочаровате. Бъдете скромни и не изтъквайте качествата си на всяка цена.

Скорпион

Денят е труден и е добре да не хабите силите си напразно, за да не се отрази на общителността, психичното и физическото ви здраве. Не бъдете неоснователно критични, за да не се превърнете в обект на засилени критики. Избягвайте новите начинания, пазете енергията и парите си.

Стрелец

Опасен ден, през който вероятността от конфликти нараства. Може да ги избегнете, ако не се суетите напразно и не интригантствате. Проявете скромност и не се самоизтъквайте, дори и да имате причини, за да не подразните и настроите негативно хората около вас. Бъдете реалисти и преценете възможностите си.

Козирог

Заемете се с неотложните си професионални и семейни задачи и не започвайте нови. Контролирайте мислите и емоциите си, за да си спестите ненужен разход на сили, пари и време. Възможни са конфликти, финансови измами и други нежелани развития, вина за които са и неблагоприятните енергийни въздействия.

Водолей

От поведението ви зависи и отношението, с което се отнасят към вас. Това изисква да сте овладени, да не се възгордявате и да не подценявате силата на фактите, дори и да сте убедени в правотата на действията си. Не пренебрегвайте очевидното, колкото и да не ви се харесва.

Риби

Говорете по същество и не се впускайте в инициативи, които могат да изтощят силите ви. Възможни са постижения в работата или в друго, важно за вас занимание, но останете скромни и не преувеличавайте постиженията и достойнствата си. Оставете другите да говорят за вас.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари