Девет научни екипа бяха наградени в Русенския университет

1
Девет научни екипа бяха наградени в Русенския университет
Девет научни екипа бяха наградени в Русенския университет Видео: КИС 13

Всички факултети участваха в конкурса на висшето училище

Наградиха отличени проекти в традиционен конкурс на Русенския университет по фонд "Научни изследвания". В инициативата участват научни екипи от всички факултети във висшето училище, включително и филиала в Разград.

За втора поредна година постерите с информация по проектите са в дигитален формат, уточни ректорът на Русенския университет проф. Пламен Кангалов, който поздрави екипите за успешната работа, съобщава КИС 13. В тазгодишния конкурс бяха отличени 9 научни екипа, като бяха връчени по две награди за първо и второ място, а пет колектива получиха отличия за трето място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    д-р инж. Ташакларийски
    Тия как не са се сетили да започнат да си връчват и Нобелови награди или поне Оскари?
  • 6
    3
    Чудна гледка
    Само като погледнеш на снимките, които пуснаха в социалните мрежи и медиите, физиономиите на част от "богопомазаните" победители с очи почти зашити от мазнини и нищо незначещи погледи, си мислиш, че това място не е образователна и научна институция, а угоителен комлекс за отбрани "наши" хора.
  • 5
    2
    Густав Адолф
    Шахматна сеитба по наклонени терени 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
  • 9
    1
    Така като се гледа
    Наука има ли в това "място", ами то само схеми и дал$вери. В единия от наградените тертипи е почетният ректор с павликенски произход, а в другия е синчето му. Интересно защо снахата липсва, би трябвало и тя да е наградена, как може такъв пропуск. Пацо, внимавай в картинката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари