„Детско полицейско управление“ в Сливо поле

1

На церемония в РУ – Сливо поле бе отбелязан успешният финал на двугодишния курс по националната програма за ранна превенция на подрастващите.

Децата от четвърти клас на СУ Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Сливо поле получиха на официална церемония дипломите си за завършено обучение по програмата на МВР - „Детско полицейско управление“.

В рамките на две учебни години малките полицаи с желание и нестихващ интерес придобиваха знания и умения по теми, свързани с безопасността на движението по пътищата, с начините за оказване на първа долекарска помощ, с вредите от употребата на алкохол и цигари, беседваха по въпроси за социалното общуване, за работата в екип, за агресията и толерантността, опознаха работата на пожарникарите и т.н.

Официалната церемония се състоя в сградата на районното управление в гр. Сливо поле.

Присъстваха кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов и директорът на учебното заведение инж. Емил Иванов. Началникът на Районното управление главен инспектор Валери Иванов връчи на 18 „зрелостници“ дипломи  за успешно завършеното обучение по националната програма за ранна превенция на подрастващите. Всяко от децата получи специален колаж със снимки от двугодишния си курс. Четвъртокласниците бяха поздравени от гостите и служителите на районното управление. Направиха си много снимки.

Кметът на общината Валентин Атанасов изненада децата със специална торта за повода. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари