Децата в русенските ясли ще бъдат на топло през зимата

0
В три от детските заведения отоплението е на газ, останалите са на парно
В три от детските заведения отоплението е на газ, останалите са на парно Снимка: Община Русе

В три от детските заведения отоплението е на газ, останалите са на парно

Няма опасност децата в детските ясли в община Русе да останат на студено. Това заяви за БНР Радостина Пейкова, началник отдел „Здравеопазване“ в Общината. В три от детските заведения отоплението е на газ, останалите са на парно и също са добре отоплени, увери тя.

"В детските ясли по изискване на нормативната уредба имаме климатици във всяко помещение, където има деца. Това са игралните зали и занималните. Когато е имало случаи на аварии или някакви проблеми с отоплението на парно или газ, ние имаме готовност помещенията да се отопляват с климатици", посочи тя.

Тази година яслите в община Русе са на делегиран бюджет. Общината е направила нужното при евентуално по-високи сметки от предварителните разчети, да ги покрие със средства от своя бюджет, каза още Радостина Пейкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари