Децата от танцово студио Фрийдъм пожънаха успехи в Италия

0
В състезанието RIMINI International Dance Open взеха участие професионални и аматьорски състави
В състезанието RIMINI International Dance Open взеха участие професионални и аматьорски състави

С огромен успех се завърнаха децата на FREEDOM Dance Studio от RIMINI International Dance Open, който се проведе на 20.05.2016 г, в град Римини, Италия.

В състезанието взеха участие професионални и аматьорски състави от Унгария, Италия, Македония, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Румъния, Черна Гора. Децата и техните ръководители Анита и Алекс Асенови бяха единствените представители от българска страна. При изключително силна конкуренция децата впечатлиха международното жури и публиката.

От представянето на децата, резултатът е: 25 - първи места, 7 - втори и 5 - трети места. Но наградите за децата и техните ръководители не свършиха до тук. Best Talent Award получи при малките Александър Няголов и безплатно настаняване и участие в PRAGUE International Dance Open, през Ноември тази година, като припомняме, че Сашко има и друга Best Talent Award VIENNA International Dance Open 2016, за участие на SKOPJE International Dance Open 2016, през Ноември, също.

При най-големите, Best Talent Award, отиде при Веселина Панайотова и ПЪЛНА СТИПЕНДИЯ /Áll Inclusive/, връчена лично от Маестро Паоло Лонди за Ermitage - Visual and Performing Arts - Macerata, Italy. Маестро Лонди връчи и още две специални награди на ръководителите на студиото. Безплатни семинари за всички танцьори от студиото на Danza Macerata Festival 10-17.07.2016г., където децата ще имат възможност да работят с единадесет преподавателя от различни танцови области.

И като черешка на тортата от награди, Маестро Лонди прибави и директен достъп до IDAC - International Dance Academy Competition през Септември 2016. Към специалните награди децата спечелиха BEST GROUP / FORMATION AWARD за танцът APPLAUSE и безплатно участие на VRSAC Grand Prix 2017.

Ръководството и децата на Студио за съвременни танци FREEDOM - при ДО - Русе искат да изкажат своята огромна БЛАГОДАРНОСТ към Фондация "Бистра и Галина", които за пореден път помогнаха на деца от състава с финансиране и по този начин, участието на танци в раздел групи и формации успя да се реализира.

Също така Анита, Алекс и всички деца от студиото БЛАГОДАРЯТ на г-н Станков и фирма БУЛМАРКЕТ, за безвъзмездната помощ, без която това участие на състава в Римини, нямаше да бъде възможно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари