Децата, които убиха клошар, имитирали Брус Лий

0
Хлапетата постоянно гледали китайски екшъни и решили да заснемат собствен филм
Хлапетата постоянно гледали китайски екшъни и решили да заснемат собствен филм Снимка: Булфото

Хлапетата постоянно гледали китайски екшъни с много каратистки изпълнения

Двете деца, които убиха от бой 53-годишния бездомник Красимир Куртев - Куритото, са признали пред разследващите, че имитирали любимите си екшън герои като Сталоун, Жан Клод, Брус Лий и Джеки Чан, пише "Телеграф".

Хлапетата постоянно гледали китайски екшъни с много каратистки изпълнения и така решили да заснемат собствена филмова продукция с телефоните си. За целта набелязали и жертвата - клошарят Куртито, който събирал всякакви вехтории из Варна и ги предавал в пункта за изкупуване на отпадъци във Владиславово, който е недалеч от най-голямата циганска махала на морската ни столица.

13-годишният Камен Михайлов, 14-годишния Денис Живков и още двама техни връстници на 13 и 14 години решили да нападнат клошаря и да заснемат как го смилат от бой. От прокуратурата обясниха, че след разпитите на учениците в побоя е изяснено, че Денис и приятелят му Камен са показвали "сила и мъжество", налагайки с голяма жестокост, с юмруци и ритници беззащитната си жертва, а другите две момчета гледали, като едното снимало с телефона си кървавата саморазправа.

Малките момчета са дебнели от няколко дни клошаря, нападали са го два пъти, но третият път вече е бил фатален, тъй като му нанесли жесток побой до смърт.  Куртито е ритан и блъскан по главата, а по тялото му е скачано трупешката. До такава степен са успели да му счупят ребрата, че те разкъсали вътрешните му органи и това е причината за смъртта му. Клошарят бил тих човечец, смазан от живота и стигнал до дъното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари