Деца замеряха с камъни възрастна жена в Димитровград

0
Парче от тротоарна плочка е ударило жената в лицето
Парче от тротоарна плочка е ударило жената в лицето

Парче от тротоарна плочка е ударило жената в лицето

10-годишни деца замеряха с камъни и пръчки възрастна жена в Димитровград.

Сигналът е подаден от 84-годишната жена, която съобщила, че на 1 април в парк между булевард „Раковски“ и улица „Гросето“ е била пресрещната от тях.

Те ѝ поискали пари и ѝ показали бележка, на която пишело „прегръдка 1 лев“. Жената е отказала да им даде пари, при което те започнали да я замерват с камъни, пръчки и други предмети, съобщиха от полицията.

Парче от тротоарна плочка я ударило в лицето, което разкървавило устата ѝ. След това децата побягнали. Униформените са установили малолетните - на 10 г.

Заведената преписка по случая ще бъде докладвана в прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    родителите са им виновни
    Наказанието трябва да е публично-публично да замерят родителите си с камъни. Те са виновни за тези долни разглезени лигави плужеци, наречени "деца". Каквото видят в семейството, това правят. Не се ли научихте, че вие сте примера и огледалото на вашите изроди??????
  • 3
    3
    Отнемане от родителите
    и превъзпитаване в дом или приемно семейство
  • 11
    2
    Свиреп
    Милите дечица, добре са подбрали обекта си за прегръдка. Що не тръгнат мен да ме прегръщат за левче? Ще им избия млечните зъбки за да чуе татко им писъците. На него ще му дам два лева. Дано да е здравно осигурен, че да го закърпят отзад. Ей, уроди са от малки.
  • 11
    1
    Галюн таймс
    Младите нео талибанчета...бъдещето на България... ;-Х
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари