Деца се разминаха на косъм при нелеп инцидент във Враца

0

Тръби се срутиха по време на тренировка на закритата писта в града

Деца се разминаха на косъм от наранявания, след като тръби паднаха от стените на закритата лекоатлетическа писта във Враца, оплакаха се спортисти. Инцидентът е станал преди дни.

Докато състезатели от СКЛА „Ивайло Младенов“ тренирали в залата, тръбите от отоплителната инсталация се срутили.

Треньорът на децата Пламен Петков реагирал светкавично, като призовал всички да бягат настрана и така предотвратил наранявания сред спортистите. За щастие обаче, инцидентът се е случил през лятото, когато тръбите са празни. През зимния сезон те са пълни с гореща вода и подобна авария може да предизвика тежки последствия.

Залата е реновирана през 2017 година. Вследствие на метеорологичните условия обаче покривът е компрометиран. От силните ветрове са паднали цели панели, а при интензивните валежи има течове.

Спортистите призовават местната управа да вземе мерки, тъй като децата, които могат да прославят града ни с постиженията си, заслужават да тренират при нормални условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари